Öne Çıkanlar Yeşilaydan Sanata Evet Zararlı Alışkanlıklara Hayır Paneli Aksoy 18 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Urfa'ya Sağanak Yağış Ve Toz Aşımı Uyarısı

Meteroloji Genel Müdürlüğün'den Şanlıurfa, Hatay, Diyarbakır, Kilis, Antep ve Mardin için uyarılar geldi.

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (17.02.2018) öğle saatlerinden itibaren Şanlıurfa çevrelerinde görülecek olan yağışların zamanla etkisini artırmasını ve il genelinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Öte yandan bu akşam ve gece saatlerinde Hatay, Osmaniye, Adana, Kilis, Gaziantep ve Şanlıurfa'da Toz Taşınımı bekleniyor. Özellikle sürücülerin görüş mesafesindeki düşüş, çamurlu yağışlara karşı dikkatli olması gerekiyor.

Anahtar Kelimeler:
UrfaYağısMeterolıjı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49