Öne Çıkanlar Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Çalıntı Oto Operasyonu, 14 Gözaltı

Edilen bilgilere göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından Şanlıurfa merkez ve ilçeleriyle çevre illerdeki çalıntı araçlara yönelik 2 aylık çalışma yapıldı. Çalışma neticesinde 1 Bin 500 araç incelendi. İncelemede ikiz plakalı motor ve şase numaraları kazınmış ve cenç tabir edilen araçlar ele geçirildi. Ele geçirilen araçların motor ve şase numaraların bulunduğu fabrikalar ile yapılan temasta 12 yıl öncesinden günümüze çeşitli tarihlerde uyuşmayan çalıntı 33 otomobil ve kamyon ele geçirildi. Olayla ilgili 14 kişi gözaltına alındı. İşlemi biten araçlar sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49