Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu urfahaber

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 700 Yetim Çocuğa Bayramlık Elbise Dağıtıldı
Suriye’de yaşanan iç savaş dolayısıyla ülkelerinden kaçarak Akçakale Süleymanşah Konaklama tesislerine sığınan 700 yetim çocuğa Lojistik birimi tarafından elbise ve çeşitli hediyeler verildi.
Hayırlı kadınlar topluluğu başkanı Hacer Gündüz tarafından Çadırkent içerisinde tespit edilen 700 yetim ve fakir çocuk, Lojistik biriminin destekleriyle bayram öncesi giydirildi.
Bayram Öncesi çadırkentte barınan yetim ve Fakir çocukları sevindirmenin büyük bir mutluluk olduğunu belirten Lojistik Birimi müdürü Selhattin Çenşi, kendilerine lojistik anlamda Çadırkentte destek veren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederek, bu organizasyonu düzenleyen Hayırlı Kadınlar meclisi topluluğuna da ayrıca teşekkür etti.
Çocuklarına bayramlık alan Suriyeli yetim ve Fakir aileler ise, bayram öncesi çocuklarını sevindiren ve her zaman onlara destek veren, Başta Çadırkent yöneticileri olmak üzere, Hayırlı Kadınlar Topluluğuna ve Lojistik birimi müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49