Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül urfahaber kamu

Bu haber kez okundu.

Terzi, komşuları için maske dikiyor

Haliliye ilçesi Bahçelievler Mahallesinde terzilik yapan Zehisa terzisi İsmail Ars, Korona virüsü vakalarının Türkiye'de de görülmesi ve artış göstermesi üzerine fahiş fiyata maske satanlara karşı örnek bir harekette bulundu. Pamuklu kumaştan maske diken As, diktiği maskeleri mahalle sakini komşularına ve yoldan maskesiz geçen vatandaşlara dağıtmaya başladı.

korona virüsü salgını sebebiyle insanların virüsten korunmak için maskeye ihtiyacı olduğunu, bunlara ulaşmanın zorluklarını giderebilmek amacıyla böyle bir faaliyete giriştiklerini söyledi

Ücret almadan komşularına ve vatandaşlara maske hediye eden Ars, " Bu zor şartlarda maske fiyatları fahiş bir miktara çekilmesine karşı gelerek cebimizinden kumaş alıp maske yapıp vatandaşlara bedeva dağıtıyorum, esnafa buradan geçen vatandaşlar ve müşterilerimize bedava maske dağıtıyoruz"dedi.

Terziye gelerek maske alan Esnaf Halil Kaytan,"Bahçelievlerde esnafım sağ olsun Zehisa terzihanesi kardeşim son zamanlardaki maske fiyatlarının çok fazla fahiş fiyatlarda satılmasına engel olmak için hem işlerin durgunluğundan hem de kendisini,n fedakarlığından dolayı kendisine teşekkür ederim, esnafa ve ihtiyacı olan kimselere terzi kardeşim bedava maske dağıtmaktadır"diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49