Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül urfahaber kamu

Bu haber kez okundu.

Tarihi Cami'ye Dev Bayrak

Suriye ile en uzun kara sınırına sahip olan Şanlıurfa'da, valiliğinin Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla vatandaşlara yaptığı çağrının ardından araçlar, cadde ve sokaklar ile ev ve iş yerleri ay yıldızlı bayraklarla donatıldı. Tarihi Ulu Cami şerefesine dev Türk Bayrağı asıldı.

Operasyon sonrası TSK'ye destek amaçlı Kentte bayrak yarışı başladı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de kentin ana güzergahındaki tün direklere Türk bayrağı astı, şehir içi otobüslerin tamamına bayrak dağıtıldı. Eyyübiye Belediyesi ise ilçedeki esnaf ve vatandaşa 10 bin, Karaköprü Belediyesi de 5 bin Türk bayrağı hediye etti.

Şanlıurfa merkezde sinagog iken kiliseye çevrildiği daha sonra yıkıldıktan sonra da kalıntılarının yerine Büyük selçuklular döneminde Zengiler tarafından yaptırıldığı tahmin edilen 75 kolon üzerine bina edilen 1200 kişi kapasiteli Kızıl Kilise olarak bilinen Ulu Cami şerefesine dev Türk Bayrağı asıldı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaCamıBayrakTurkUlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49