Öne Çıkanlar Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Ulubağ’da 25 Yıllık Şebekeyi Yeniledi

Sorumluluk bölgesindeki illerde Enerji Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) müşteri memnuniyeti kriterleri çerçevesinde yatırımlarını sürdüren Dicle Elektrik, Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesine bağlı 200 haneli Ulubağ mahallesindeki 25 yıllık elektrik şebekesini yeniledi.

“Örnek Köy”projesine benzer bir çalışma ile mahallede ağaç direkler sökülerek bunların yerine 120 adet beton direk dikildi. Açık iletkenlerin sökülmesinin ardından 5 kilometre kapalı iletken ve 12 bin metre abone kablosu döşendi. Uygulama sırasında evlerin içerisindeki sayaçlar sökülerek, kayıt dışı kullanımın engellenmesini sağlamak amacıyla uzaktan okuma yapılabilen donanıma sahip direk üstü sayaç otomasyon panolarında toplandı.

Ulubağ mahallesindeki direklere ise aydınlatma çalışması kapsamında 80 armatür takıldı. Enerji şebekelerinin yenilenmesinden memnun kalan mahalle sakinleri Dicle Elektrik’e teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49