Öne Çıkanlar sanlıurfa Yeşilaydan Sanata Evet Zararlı Alışkanlıklara Hayır Paneli Aksoy Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor tahlıey

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da trafik kazası, 1 yaralı

Kaza Haliliye ilçesi İpekyol'da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Kısıtlamanın ardından trafiğin yoğun olduğu sabah saatlerinde henüz sürücülerin ismi öğrenilmeyen 33 DTR 75 plakalı otomobil, 55 AEC 487 plakalı otomobil ile olay yerinden kaçan başka bir otomobil karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 1 sürücü yaralandı. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ekibi ve polis intikal etti. Kaza nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu. Yaralı sürücü 112 ekipleri tarafından ambulans ile Balıklıgöl devlet hastanesine kaldırıldı. Araçların çekilmesinin ardından yol normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
1 Yaralı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49