Öne Çıkanlar Alın teri ve emek en yüce değerdir Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da iki motosiklet çarpıştı, 1 ölü, 1 ağır yaralı

Kaza Suruç – Akçakale çevre yolu ziyaret kırsal Mahallesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre çevre yolunda seyir halinde olan henüz sürücülerin ismi ve plakası öğrenilemeyen iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu motosiklet sürücüleri Mehmet Turhan ve Yusuf Çeliksoy ağır yaralandı. Yoldan geçenlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Turhan doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Diğer yaralı Yusuf Çeliksoy Şanlıurfa Eğitim Araştırma hastanesine sevk edildi.

Jandarma komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49