Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu urfahaber

Bu haber kez okundu.

Sağlık Müdürü Durgut'a Hayırlı Olsun ziyareti

TSYD Derneği ve Sabah Gazetesi Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım ve Mustafa Bayar İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Op.Dr.Himmet Durgut’u hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Sağlık Müdürü Durgut "Yeni dönemde sağlıkta en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını vurgulayan Durgut sağlıkta gerçekleştirilen yeni yapılanmanın sürdüğünü bu kapsamda Şanlıurfa'da çalışmaların devam ettiğini"söyledi.

Hayırlı olsun dileklerini ileten Yıldırım," Sağlık alanında Şanlıurfa çıtasının yükseldiğini yeni atanan İl Sağlık müdürün özverili bir şekilde çalıştığını gördük Müdür bey sağlık alanında eksik gördüklerini en kısa sürede tamamlayacağını belirti, bizde Müdür beye yeni görevinde başarılar diliyorumuz"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49