Öne Çıkanlar urfahaber urfa haber sanlıurfa Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Ovada Arpa Hasadı Başladı
Türkiye'nin önemli tahıl üretim merkezlerinden Şanlıurfa'da arpa hasadı başladı. Arpa hasadı başladı taban fiyatının henüz belirlenmemiş olması çiftçiyi düşündürüyor
Türkiye'nin en büyük tahıl üretim merkezlerinden olan Şanlıurfa'nın Harran Ovasında arpa hasadına başlandı. Şanlıurfa'da bu yıl kış ve İlkbahar mevsimlerinde epey yağışlı geçmesi bölgede hububat rekoltesini yükseltirken hububat taban fiyatının henüz belirlenmemiş olması çiftçiyi kara kara düşündürüyor.
Çiftçiler,  Bu yıl Şanlıurfa'da yağışlardan dolayı rekolte ve kalitenin yüksek olacağını tahmin ediyoruz. bu yıl özellikle Mayıs ayındaki yağışlardan ürünlerle ilgili sıkıntılar yaşandı ama bunun rekolteyi düşüreceğini sanmıyorum uz. Arpa rekoltesi bu yıl çok iyi. İnşallah  bereketli bir yıl geçirecek birde fiyatlar belli olsa daha güzel olacağını" ifade ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49