Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın urfahaber kamu

Bu haber kez okundu.

Mustafa Arslan Güven Tazeledi

Şanlıurfa Zirai Aletleri ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odasının Olağan Genel Kurul toplantısı başladı. GAP Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne bağlı Tarımsal Eğitim Merkezinde başlayan kongreye üyeler büyük ilgi gösterdiler.

Şanlıurfa Zirai Aletleri ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslan yaptığı konuşmada Genel Kurul toplantısının hayırlara vesile olmasını diledi.

600 üyesi bulunan Şanlıurfa Zirai Aletleri ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odasının Olağan Genel Kurul toplantısı kurallar gereği saat 17.00’ kadar devam etti. Saat 17:00'dan sonra oy sayımına gitti. Şanlıurfa Zirai Aletleri ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odasının Olağan Genel Kurul toplantısına 2 liste halinde gidildi. Merakla beklenen seçim sonuçlarından 600 üye oyunu kullandı. saat 17:00 itibarı ile oy kullanma işlemleri sona eren Zirai Aletleri ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası oy sayımına gitti. Yaklaşık 1 saat süren oy sayımı sonucunda mevcut başkan Mustafa Aslan 272 oy alırken bir diğer aday olan Aslan ise 265 oy aldı. Başkan Arslan 107 oy farkla tekrardan başkan oldu. Aslan başkan seçilmesi ardından üyelere teşekkür ederek daha iyi çalışmaların yapılacağı yılların kendilerini beklediğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49