Öne Çıkanlar urfahaber urfa haber sanlıurfa Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

MHP Harran ve Akçakale'de alana sığmadı‏
MHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Saraçoğlu ve ilçe adaylarının katılımıyla Harran ve Akçakale İlçeleri yol ayrımında geniş katılımlı yerel seçim mitingi düzenlendi.
 
Coşkulu katılımın sağlandığı mitinge onlarca aşirete mensup aileler büyük destek gösterisinde bulundu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlenen mitinge kadın ve gençlerin de yoğun ilgi gösterdiği görüntülere yansıdı.
 
 HALKI HALK İKTİDARA GETİRECEK
 
 Miting düzeninin sağlanmasının ardından sözü alan MHP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Özyavuz, “Biz, sizin gözlerinizde 30 Mart’taki zaferi görüyoruz. 30 Mart’ta bu siyasi rantçıların hepsine son vereceğiz. Sizleri, yani halkı iktidara taşıyacağız.
 
Ben inanıyorum ki; Akçakale’de Mehmet Yalçınkaya, Harran’da Mahmut Özyavuz,
 
Eyyübiye’de Hasan Çeçe, Haliliye’de İsmail Toru, Karaköprü’de Mustafa Çiftçi ve büyükşehirde ise Mustafa Kemal Saraçoğlu sizlerin destekleriyle belediye başkanlıklarını alacak ve dolayısıyla sizler o koltuklara oturacaksınız” diye konuştu.
 
 HARRAN VE AKÇAKALE BATIDAKİ KÖYLER GİBİ
 
Sloganlar eşliğinde konuşmaya başlayan MHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Saraçoğlu ise tüm kadınlar adına bir katılımcıya karanfil verdi. Saraçoğlu’nun bu hareketi büyük alkış aldı. Saraçoğlu, “Akçakale de Harran da en az hizmet gören ilçelerimiz. Bugün Akçakale de Harran da 21. yüzyılda halen altyapı sorunlarıyla uğraşıyor. Akçakale ve Harran batıdaki birçok köyden daha kötü durumda. Akçakaleli arkadaşlarım! 12 yıldır bu iktidar sizler için ne yaptı? Harranlı kardeşlerim! Dünya’nın ilk üniversitesi Harran’da ama Harran Kışın çamurun, Yazın tozun içinde” dedi.
 
11 YILDIR HARRAN VE AKÇAKALE’YE NE YAPTINIZ?
 
Ekonomik gidişat, elektrik kesintileri ve elektriğin pahalı olmasına değinen Saraçoğlu, “Çiftçi kardeşlerim tarlalarını satsa borçlarını ödeyemeyecek duruma gelmiş. Esnaf arkadaşlarımız perişan, banka kredilerine batmış durumda. Siftah yapamıyorlar. Harran, Akçakale perişan. Peki AK Parti iktidarı 11 yıldır ne yaptınız?” diye vatandaşların dikkatini çekti.
 
VATANDAŞLARDAN DESTEK
 
MHP İlçe belediye başkan adaylarının konuşmasıyla devam eden miting sık vatandaşların destek sloganlarıyla kesildi. Vatandaşların 30 Mart’ta destek vereceklerini belirttikleri adaylarla fotoğraf çektirmesiyle miting sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49