Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu urfahaber

Bu haber kez okundu.

Keşküş, O Geceyi Anlattı

Keşküş,”Gençlik ve Spor Bakanlığının her yıl düzenlediği Kardeşlik ve Spor Turnuvaları kapsamında Şanlıurfa’mıza gelen şarkıcı Onur Şan’ı ve Daire Başkanı Rasim Arı’yı programdan 1 gün önce bağ evimde sıra gecesi ekibinin olduğu bir eğlence düzenleyerek değerli misafirlerimizi ağırladık. Sıra gecesi ekibini çok beğenen Şarkıcı Onur Şan mikrofonu eline alarak birkaç türkü söylerken silah sıkılmasını isteyip görüntüyü eşine atacağını söylemesi üzerine ben ve daire başkanım kurusıkı ile havaya birkaç el ateş açtık. Ateş açtığımız ortam özel bağ evim olup meskun mahal dışında yer almaktadır.

Onur Şan çektiği görüntüyü instagram sayfasında takipçileriyle paylaşarak Şanlıurfa’da çok güzel bir şekilde ağılandığını ve Şanlıurfa’da olduğu için mutlu olduğunu belirtti. Bu paylaşım üzerine bir internet sitesinin yaptığı asılsız haberde silahı gerçekleştirilen programda gençlerinde olduğu ortamda sıktığım ve gençlerin hayatını tehlikeye attığım belirtilerek kamuoyu yanlış bilgilendirilmiştir.

Yapılan bu yanlışlığın ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından hakkımda inceleme – soruşturma başlatılmış olup bu İnceleme ve soruşturma sonuçlanıncaya kadar ise Özel Kalem Büro Birim Sorumluluğunda görevlendirilmem yapılmıştır.

Tüm kamuoyuna duyurulur…

Anahtar Kelimeler:
KeskusO Geceyi Anlattı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49