Öne Çıkanlar urfa erın urfahaber Başkan Beyazgül kamu

Bu haber kez okundu.

Keşküş, İçin Ankara’da Oturma Eylemi Yapacaklar

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş'ün açığa alınması kararına tepki gösteren Şanlıurfaspor 63 Fanatikler Derneği ve Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği yaptıkları açıklamada gerekirse, “Bu kararın geri dönmesi için gerekirse Ankara’ya giderek Gençlik ve Spor Bakanlığının önünde oturma eylemi yapacağız” ifadelerini kullandılar.

Toplanan taraftarlar dernekleri adına basın açıklamasını 63 Fanatikler Dernek Başkanı Ali Çiçek okudu…

Göreve Geldiği Günden Beri Büyük Katıkları Oldu Urfa’ya

Hakan Keşküş'ün Urfa’da göreve başladığı günden bu yana Şanlıurfa gençliğine ve spora büyük katkıları olduğuna değinen, 63 Fanatikler Derneği Başkanı Ali Çiçek ,”Şanlıurfa’da göreve başladığı günden bu yana Şanlıurfa gençliğine ve spora büyük katkıları olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Keşküş, bilindiği üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından hakkında inceleme – soruşturma başlatılmış olup bu İnceleme ve soruşturma sonuçlanıncaya kadar ise Özel Kalem Büro Birim Sorumluluğunda görevlendirilmiştir” dedi.

“Şanlıurfa’yı Son 2 Yılda Spor Şehri Konumuna Getirdi”

İl Müdürümüz Hakan Keşküş Şanlıurfa’yı son 2 yılda spor şehri konumuna getirdiğini söyleyen Çiçek, “ Bir bağ evinde havaya ateş açmasını doğru bulmadığımızı fakat Gençlik ve Spor Bakanlığının bizim örf ve adetlerimizden dolayı yapılan bu hareketi il müdürünü görevden alarak cezalandırmasını taraftarlar olarak onaylamıyor. Bizler Şanlıurfaspor 63 Fanatikler Derneği ve Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği olarak yıllarca Şanlıurfa’ya birçok alanda hizmet ederek Şanlıurfa’yı son 2 yılda ise spor şehri konumuna getiren İl Müdürümüz Hakan Keşküşle ilgili alınan bu kararı tasvip etmiyoruz” dedi.

“Yaptığı Başarılı Çalışmalarla Taktir Edilmiştir”

Gençlik ve Spor tesislerini hiç olmadığı kadar aktif hale getirdiğini söyleyen Çiçek , “Bilindiği üzere il müdürümüz Hakan Keşküş Şanlıurfaspor başta olmak üzere amatör spor kulüplerine ve biz taraftarlara her alanda destek çıkmış yardımını ve desteğini hiçbir şekilde esirgememiştir. Yaptığı çalışmalarla Gençlik ve Spor Bakanlığının takdirini alarak 81 il içerisinde başarılı il müdürlüğü seçilerek bizleri gururlandıran il müdürü Keşküş, gençlerin abisi konumuna gelerek Gençlik ve Spor tesislerini hiç olmadığı kadar aktif hale getirmiştir” şeklinde konuştu.

“Gerekirse Ankara’ya Gideriz”

Bu karardan geri dönülmesi için gerekirse Ankara’ya gideceklerini söyleyen Çiçek, “Bu kararın geri dönmesi için gerekirse Ankara’ya giderek Gençlik ve Spor Bakanlığının önünde oturma eylemi yapacağız. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan Şanlı Kentimizin Şanlı takımı olan Şanlıurfasporumuzun yönetiminde yıllarca görev yapan Şanlıurfa’nın öz evladını hiç kimseye yedirmeyeceğiz belirtiyor kararın geri alınması için gerekli işlemlerin yapılmasını arz ediyoruz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49