Öne Çıkanlar Alın teri ve emek en yüce değerdir Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 3 Yaralı 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu

Bu haber kez okundu.

İzgi, Genç Ve Dinamik Kimliğiyle Dikkat Çekiyor!
Aday belirlemede kamuoyu araştırmaları, anketler, yüz yüze yapılan görüşmeler gerçekleştiren AK Parti, çalışmalarda sona geldi. Hareketli dakikaların yaşandığı AK Parti Genel Merkezinde Şanlıurfalı genç isimlerde dikkat çekiyor.
Şanlıurfalı genç Bürokrat Eyyübiye Belediye Başkan aday adayı İsa İzgi' Eyyübiye kırsalda çalışmalarına devam ediyor.
İsa İzgi, belediye hizmetlerinin zor görevler olduğunu ve bunun bilincinde olarak yola çıktığını söyledi.
BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ…
Belediyecilikte başarının ancak iyi bir ekiple mümkün olacağını ifade eden İzgi, görev verilmesi halinde kaynakları yerinde önceliğine göre kullanarak Eyyübiye'ye hizmet etmek istediğini belirtti. İşleyişin en önemli kavramının birlik olduğunu ifade eden İzgi, ‘’ İşleyişin en önemli kavramı birliktir, birlikte dayanışma içinde çalışmaktır. Uzlaşmacı, disiplinli sorumluluk bilinciyle çok çalışarak Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, Teşkilatlarımız, Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkımızla birlikte dayanışma içerisinde olacağız ve BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih izgi 5 yıl önce

Ak parti secimini iyi yapması lazım vekil akrabası veya partinin içinden gelen kişileri aday göstermemesi lazım halkın içinden gelen halkla iç içe,ihalelerle işi olmayan geçmişi temiz olan kişiler aday göstermelidir.SAYGILARIMLA.

banner24

banner49