Öne Çıkanlar Alın teri ve emek en yüce değerdir Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı

Bu haber kez okundu.

İş adamlarına  Urfa'ya Yatırım Çağrısı

İş adamlarını Şanlıurfa’ya yatırım yapmaya davet eden Şanlıurfalı İş Adamı Mehmet Buluktimur, “GAP Bölgesi’nin merkezinde olan Şanlıurfa OSB, gelişmiş altyapı yatırımları ile Türkiye’nin Ortadoğu’ya açılan kapısıdır” dedi.

Şanlıurfa'da Çırçır ve tekstil fabrikası olan İş Adamı Mehmet Buluktimur, "Şanlıurfa çok eski bir şehir peygamberler şehir Şanlıurfa güvenli bir şehirdir. Türkiye'deki bütün İş adamı arkadaşlarımızı Şanlıurfa'da yatırım yapmaya bekliyorum, kentin potansiyeli çok yüksek Şanlıurfa'da 11 Milyon dekar sadece pamuk ekilmekte, 108 bin dekar Buğday ekilmekte, 20 Bin dekar mısır ekilmekte bununla beraber Şanlıurfa'mız iş adamlarımıza bekliyoruz, Organize sanayi bölgemizde yaklaşık 200 fazla tekstil ve çırçır fabrikamız vardır ve bunlar yetmemekte buradan üretilen ürünlerimiz pamuklarımızın bir çoğu çevredeki illeri gönderilmektedir. Burada yatırım yapmak isteyen İş adamlarımıza zaten devlet büyük bir destek vermektedir. Ayrıca Valimizde Şanlıurfa'ya yatırım yapmak isteyen İş Adamlarına büyük kolaylıklar sağlamaktadır."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49