Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı Alın teri ve emek en yüce değerdir Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 3 Yaralı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesinden 20 Bin Aileye Sosyal Yardım

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yürüttüğü sosyal yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahiplerinin yanında oluyor. İhtiyaç sahipleri tarafından yapılan başvuru neticesinde, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı hane inceleme ekibinin incelemeleri doğrultusunda, başvurular olumlu veya olumsuz şekilde değerlendiriliyor. Komisyon incelemesinde sosyal yardım almaya uygun görülen aileler, durumlarına göre gruplara ayrıldıktan sonra müdürlük bünyesinde Sosyal Yardım Kartı çıkarılarak, Haliliye Belediyesi Sosyal Marketten alışveriş yapmaları sağlanıyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen hane incelemeleri kapsamında yaklaşık 20 bin aile, sosyal yardım programı kapsamına alındı. Aileler, bulundukları gruplara tanınan yardım miktarı kadar alışverişlerini yapabiliyor.

GÜNLÜK 1987 EKMEK DAĞITIMI

Haliliye Belediyesi Glütensiz Ekmek Fırını, kent genelindeki çölyak ve PKU hastalarının glütensiz ekmek ihtiyacına cevap veriyor. Günlük 187 adet PKU, 1800 adet ise çölyaklılar için ekmek üretilen fırından, çölyak ve PKU hastalarına verilen kartlarla ücretsiz ekmek alınması sağlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melahat ÜLGEN 3 yıl önce

Eşim rahatsız ve hasta çalışamıyor 10 aydır işsiz Herhangi bir gelirim ve birikimim yok ailece perişanız. Defalarca başvurmama rağmen birinci derecede ihtiyaç sahibi olmamıza rağmen bize yardımcı olunmuyor..gelip evimize bile bakmadılar.eşim çalışmıyor hiçbir gelirimiz yok eşim hasta 10 aydır da işsiz..2 çocuğum var.Sayın Belediye Başkanım Mehmet CANPOLAT a önemle arz ederim..05442133357

banner24

banner49