Öne Çıkanlar Alın teri ve emek en yüce değerdir Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 3 Yaralı 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu

Bu haber kez okundu.

Güven'den Kandil Ve Teşekkür Mesajı

Başkan Güven mesajında," 31 Mart yerel seçim çalışmaları boyunca bizleri hem partimizde, hem de seçim bürolarımızda sürekli ziyaret ederek, yalnız bırakmayan halkımıza teşkilatım ve belediye başkan adaylarımız adına teşekkürü vefa addediyorum. Gönül belediyeciliğine desteğini esirgemeyen, tevazu, samimiyet ve gayret ile yanımızda dimdik duran ve iradesini sandıkta göstererek Başta büyükşehir ve 12 belediyeyi kazanarak AK Parti bayrağını ilimizde dalgalandıran ve merkez ile ilçelerde ciddi bir oy artışı gerçekleştiren Şanlıurfa halkımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu seçimlerin Şanlıurfa'mıza ülkemize, milletimize ve İslam dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. " ifadelerine yer verdi.

Güven dan Miraç Kandili Mesajı

Ak Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Miraç Kandili münasebetiyle bir tebrik mesajı yayımladı.

Böyle mübarek gün ve gecelerin, milletimizin ve tüm gönül coğrafyamızdaki müslümanların kalplerinin birlikte çarpmasına ve manevi duygularının zirveye çıkmasına vesile olduğunu kaydeden Başkan Güven: ‘’Miraç; sevgililer sevgilisi Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV)in, Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da arş-ı âlâya yaptığı mukaddes bir yolculuk, Huzur-u İlâhi’ye kabul ve müminin miracı olarak nitelendirilen namaz ibadetinin de bizlere hediye edilmesidir. Bizler de miracın maneviyatından feyz alarak, her birimiz için birer rahmet ve mağfiret vesilesi olan Kur’an-ı Kerim ile yenilenme, namazla dirilme ve hayırlı ümmet müjdesine layık olma ümidiyle, şartsız bir teslimiyet içinde kıldığımız namazımız ve diğer ibadetlerimizle Rabbimize ve özellikle iki cihan saadeti için kendimize karşı olan kulluk görevlerimizi ifa etmekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Mirac Kandilimizi en samimi dileklerimle tebrik ederken; daha derin bir şükür ve hamd imkânı bulacağımız bu müstesna gecenin, aziz milletimizin ve âlem-i İslam’ın birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, bu vesileyle tüm milletimize ve gönül coğrafyamızdaki din kardeşlerimize selam ve sevgilerimi sunuyorum " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49