Öne Çıkanlar urfahaber sanlıurfa urfa haber Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Elektrik faturasını görünce şok oldu
Fazla elektrik kullanmadığı halde elektrik faturasının çok geldiğini iddia eden Mahmut Sulak adındaki vatandaş, bu durumun hatadan kaynaklı olabileceğini söyleyerek, durumun düzeltilmesini istedi.
 
Şanlıurfa Merkeze bağlı Ulucanlar köyünde oturan 66 yaşındaki Mahmut Sulak, her ay 10 ile 20 lira gelen elektrik faturasının bu ay 44 bin lira geldiğini söyleyerek, duruma itiraz etti. Durumun düzeltilmesi için dilekçe verdiğini ancak, ilgilenen kimsenin olmadığını belirten Sulak, kabarık gelen faturaya itiraz ettiğini söyledi.
 
Kendisi ve eşinin oturduğu evde fazla elektrik kullanmadıklarını söyleyen Sulak, gelen elektrik faturası karşısında şok olduğunu söyleyerek, “bir ben ve eşim var, başka kimsemiz yok, elektrik kullanacak bir durumumuz yok. Her ay faturamız 10 ile 20 lira arasında geliyordu ama bu ay 44 bin lira geldi. Bu fatura geldiği gibi, duruma itiraz ettim ama ilgilenen olmadı. Gelen bu borç karşısında ne yapacağımı bilemiyorum, gerçekten zor durumdayım” şeklinde konuştu. Gelen fatura karşısında zor durumda kaldığını söyleyen Sulak, yaşlı olduğunu ve çeşitli hastalıkları olduğunu söyleyerek, düzelmeyen bu durum karşısında daha çok rahatsızlandığını söyledi. Sayaç endeksinin arızalı olabileceğini söyleyen Sulak, gerekli işlemlerin DEDAŞ tarafından yapılmasını isteyerek, bu borcu ödeyemeyeceğini söyledi. Yaşlı ilerlediği için çeşitli hastalıklar geçirdiğini söyleyen Sulak, faturayı düzeltmek için verdiği mücadele karşısında daha çok rahatsızlandığını söyleyerek, “zaten hastayım, yaşım 66 oldu ve bu durumu düzeltmek için uğraşırken daha çok yoruluyorum ve rahatsız oluyorum. Yetkililerin bir an önce bu durumu düzeltmesini istiyorum. Köy yerinde ne kullandım ki 44 bin lira fatura geliyor. Bu durumda bir hata olduğunu düşünüyorum, bu hatanın düzeltilmesini istiyorum” dedi.
 
Sulak, durumla ilgili işlemlerin başlatılmasını ve kendisine durumla ilgili kendisine bilgi verilmesini istedi. Naci Çetindağ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49