Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Ceylanpınar TİGEM'e Çoban alınacak
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Resmi Gazete'nın Bugünkü (15 Mart 2022) sayısında yayımlanan ilan ile Sığır Bakım - Besleme, Yemleme, Sağım, Çobanlık, Yem İmalat ve Teknik Hizmetleri İşçiliklerine ait hizmet satın alınacak.
Konu ile ilgili yayımlanan ilan şu şekilde:
Sığır Bakım - Besleme, Yemleme, Sağım, Çobanlık, Yem İmalat Ve Teknik Hizmetleri İşçiliklerine Ait Hizmet Alımı İhale Edilecektir
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünden: Genel Müdürlüğümüze bağlı Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü ihtiyacı olan 2022 yılı Sığır Bakım - Besleme, Yemleme, Sağım, Çobanlık, Yem İmalat ve Teknik Hizmetleri İşçiliklerine ait hizmet satın alınacaktır. Konu ile ilgili Şartname Genel Müdürlüğümüz Ticaret Daire Başkanlığı’nda ve ilgili işletme müdürlüğünde görülebilir. İstekliler, ihale dokümanını Genel Müdürlüğümüz Ticaret Daire Başkanlığı’ndan 300,00 TL karşılığında temin edebilirler.
İhale kapalı zarf teklif alma usulü ile yapılacak olup, istekliler teklif tutarının % 3’ünden az olmamak üzere geçici teminat verecektir. Teklif mektuplarının kapalı zarf içerisinde en geç 24.03.2022 Perşembe günü saat 14:30’a kadar TİGEM Genel Evrak Servisi’ne teslim edilmiş olması gerekmektedir.
İhale aynı gün ve saatte Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde yapılacaktır.
Geciken teklifler dikkate alınmaz. Bu ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3/g maddesi gereğince istisna kapsamında olup, ihale TİGEM Alım Satım ve İhale Yönetmeliği esaslarında yapılmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Lamih ateş 2 yıl önce

Çok güzel ama işe almazlar

banner24

banner49

banner48