Öne Çıkanlar urfahaber urfa haber sanlıurfa Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Bucak, “Kadın eli değmeyen hiçbir işten hayır çıkmaz”
Abdullah Yiğit
CHP Şanlıurfa il merkezinde  kadın secim borusu açılışı yapıldı .
CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Ali Murat Bucak ilk seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.Yoğun katılımın olduğu seçim bürosunun açılışına CHP Şanlıurfa Milletvekili adayları ve CHP İl Teşkilatı mensupları katıldı.
Açılışa  CHP Şanlıurfa il başkanı Ömer Karakeçili ,CHP Şanlıurfa milletvekili Adayları  Ali Murat Bucak ,Hasan Oğul, Resul Bebe,  Akile Yektaş, CHP Şanlıurfa il kadın kolları başkanı Dilek Çelebi Alişiroğlu  ,partilerin katılımı ile  CHP kadın secim bürosu  açılışı yapıldı.
Açılış kurdelesini  CHP Şanlıurfa milletvekili  adayları beraber  yaptı .
Açılış  konuşmasını  CHP Şanlıurfa 1.ci sıra Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak  yaptığı açıklamada, Açılışın ardından gazetecilere açıklamada bulunan CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Ali Murat Bucak “Önümüzde çok önemli bir viraj var. Tabi bu viraj demokrasinin bir bayramı, 7 Haziran’da Genel seçimler yapılacak.İnşallah bizler bu seçimlerden yüzümüzün akıyla çıkarız ve başarılı oluruz.Başarının aslında en büyük sırrı hanımefendilerin biraz daha aktif olmasıdır.Kadın eli değmeyen hiçbir işten  hayır çıkmaz.Bu seçimde öyle, bayanların büyük desteğine ihtiyacımız var.Bu seçim büromuz sadece bir dinlenme yeri olsun.Mümkünse çalmadık kapı bırakmayın.Mutlaka herkesin oyunu isteyin.Seçim büromuz hayırlı uğurlu olsun”
CHP milletvekili adayları  kadınların tek tek  tokalaşarak  CHP kadın secim bürosuna geldikleri için teşekkür ettiler   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49