Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu urfahaber

Bu haber kez okundu.

Bu Yıl Pamuk Fiyatları Ne Olacak!

Naci ÇETİNDAĞ

Türk pamuğu dünya piyasası altında seyir ediyor konuyla ilgili alınan bilgiler bu yıl pamuk stok bitti Çiftçiler şimdiden yeni pamuk taban fiyatın açıklanmasını istedi.

Çiftçiler, GAP çiftçisi başka bir ürüne yada batıya göç ile birlikte bir işe yönlenmesin pamuk ürünü teşvik edilmesi gerekse destekleme veya ziraat bankası kredi hacmi artırılması pamuk taban fiyat alım desteklemesi ÇUKOBİRLİK alım merkezi kapasitesi artırılması yönünde pek sorun yaşayan çiftçiler başta TEDAŞ sorunu, suluma birliğine bağlı çiftçiler TEDAŞ'ın bloke koyması ve aylardır çiftçiyi uğraştırması büyük bir haksızlıktır borçluysa sulama birliğine bağlı o birliğe borçludur TEDAŞ,ın ne işi var. ziraat bankası desteklemelerden yapılan kesinti uzun yıllardan beri bu kesinti neden yapılıyor artı ziraat bankası kredi dosya masrafı yüklü şekilde kesiti yapılıyor ve işlemler çok ağır Ekim ayında başlıyor Nisan ayına kadar zaman alıyor"diye sitem ettiler.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHarranPamuk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49