Öne Çıkanlar urfa erın urfahaber Başkan Beyazgül kamu

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül, esnafların yanında
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Gurup Başkanvekili Faruk Bayuk ile birlikte esnafları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.
Her akşam farklı bir semtte esnaf ziyareti gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gecenin geç saatlerinde Balıklıgöl platosunda yer alan tarihi çarşılardaki esnafları ziyaret etti.
Tarihi Balıklıgöl yerleşkesinde esnafları ziyaret eden Başkan Beyazgül, talep ve önerileri dinledi. Kenti gezmeye gelen yerli ve yabancı turistlerle sohbet eden Başkan Beyazgül, çocuklarla yakından ilgilendi.
Gece geç saatlere kadar süren esnaf ziyaretinde çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Beyazgül, çocuklara oyuncak hediye etti. Kentte büyük bir değişimin yaşandığını anlatan vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49