Öne Çıkanlar urfahaber urfa haber sanlıurfa Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan, yeni yıl mesajı

Türkiye ve Şanlıurfa'ya başta sağlık ve mutluluk isteyen Aslan yeni yılın ekonomik olarak da refah geçmesini diledi.

Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, 2020’nin geride kaldığını belirterek, yeni yıla huzurla girmeyi diledi. Gerek ekonomik gerekse sosyal olarak 2020’nin olumsuz geçtiğine işaret eden Başkan Aslan, 2021’nin refah seviyesinin yüksek olduğu bir yıl olmasını diledi.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de koronavirüs salgınının etkisini sürdürdüğünü kaydeden Aslan, “bir yandan depremler, bir yandan koronavirüs ve ekonomik sıkıntılarla geçen bir yılı geride bıraktık. Yeni yılda tüm dünyaya ve Türkiye’ye sağlıklı ve ekonomik refahı yüksek bir yıl diliyorum. Yeni yılda koronavirüs salgınından kurtularak, halkımızın yüksek bir ekonomik refaha kavuştuğu bir yıl olmasını diliyorum. 2020’de yaşadığımız tüm olumsuzluk ve sıkıntılarla bir daha karşılaşmamak umuduyla yeni yılın tüm Şanlıurfalı hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49