Öne Çıkanlar urfahaber urfa haber sanlıurfa Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan,  pazarda maske dağıttı
ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, korona virüsüne karşı başlatılan tedbir ve önleyici çalışmalar kapsamında pazar yerinde vatandaşlara maske dağıttı.
Haliliye ilçesi Yeşildirek mahallesinde her hafta perşembe günleri kurulan ilçenin en büyük pazarında pazar esnafı ve vatandaşlara maske dağıtımı yapan Başkan Aslan, pazar alışverişine gelen vatandaşları ayrıca alışverişlerinde sosyal mesafeye uymaları konusunda da uyardı.
Başkan Aslan," Çok zor bir süreçten geçiriyoruz, salgın ile mücadele kapsamında maske çok önemli bir koruyucudur. Bizde ANAVATAN Şanlıurfa il başkanlığı olarak yönetim kurulu üyeleriyle arkadaşlarla birlikte Haliliye ilçemizde kurulan Perşembe pazarında esnaf ve vatandaşlara maske dağıtımı yaptık"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49