Öne Çıkanlar Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Bakan İsmet Yılmaz Şanlıurfa’da

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından karşılanan Bakan Yılmaz; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ettiler.

Burada tedavisi devam eden din alimi Sabri Yazar Hocayı da ziyaret eden heyet hastane yönetiminden de hastaların durumu hakkında bilgi aldılar. Hastane ziyaretinin ardından her iki bakan Gaptem’e geçtiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49