Öne Çıkanlar Alın teri ve emek en yüce değerdir Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 3 Yaralı 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu

Bu haber kez okundu.

Bakan Fakıbaba, Hibeler Kırsalda Birçok Kişinin Hayatını Değişiyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, 27. Dönem milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba Harran ilçesinde gerçekleştirilen TKDK Kırsal Kalkınma Projelerinin açılışı ve Harran ilçe Tarım Müdürlüğü Hizmet Binası’nın temel atma törenine katıldı. Bakan Fakıbaba’nın yanı sıra açılışa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, TKDK Başkanı Hakan Kalender, AK Parti İl Başkan Vekili Bahattin Yıldız, 27. Dönem Milletvekili Adayları Ahmet Akay ve İbrahim Ayhan katıldı.

Açılış konuşmasında söz alan Bakan Fakıbaba, “Bugün Harran İlçe Tarım Müdürlüğünün temelini atacağız. Sadece 10 aylık dönemde inanın çok şeyle mücadele ettik ve başarılı olduğumu düşünüyorum. 10 ay içerisinde sadece Harran’a değil 8 ilçemize daha Tarım İlçe Müdürlüğü binalarını değiştiriyoruz. İlimize Türkiye’nin en mükemmel en modern bir İl Müdürlüğü binası kazandırıyoruz. Çok değerli hemşerilerim kalkınma ve büyüme kırsalda başlar çünkü üretim kırsalda oluyor ve gıdamız da kırsaldan geliyor. Benim köylü kardeşlerim olmasa üretim de olmayacak. Onun için onlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu hibelerle kırsalda birçok kişinin hayatı değişiyor. Kadınlarımız iş kuruyor, istihdama katkı sağlıyorlar. Gençlerimiz kırsala dönmeye başlıyor. Bu tesisleri gezerken in sanımız desteklenince neler yapıyor kendi gözlerimle gördüm. Belediye Başkanlığı yaparken kadınları ve gençleri desteklerken onların ne büyük bir eser ortaya koyduğunu gözleri ile gören onları destekleyen bir kardeşinizim. Kırsala daha fazla yatırım yapabilmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu kardeşiniz sizlerle gurur duyuyor. Allah’ın izni ile hep birlik beraberlik içerisinde 13 ilçemizle beraber. Özellikle ovanın yeri başka, ova denince farklı Cumhurbaşkanımızın yanında ovanın ayrı bir özelliği var. Onun için sizlerden oy istemek bu kardeşinizin bir hakkıdır diyorum. Bakın 13 Milletvekili ile Ankara’ya gittiğim zaman inanın ki üzülerek giderim. Ama 14 Milletvekilimiz ile birlikte İbrahim Ayhan kardeşimizi de aldığımız zaman ne kadar güzel olur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49