Öne Çıkanlar Alın teri ve emek en yüce değerdir Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı

Bu haber kez okundu.

Arka Sokaklardan Madde Bağımlığı Seminerine Destek

Uyuşturucu ile mücadele konusunda ailelerinin dikkati çekmek ve uyuşturucu konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü düzenlediği etkinliğe Kanal D'de yayımlanan sevilen dizi "Arka Sokaklar" ekibi projeye katkı sunmak amacıyla düzenlenen programa katıldı.

Dizide sanatçı Şevket Çoruh'un canlandırdığı 'Komiser Mesut'un dizi gereği tayinin Şanlıurfa'ya çıkma sebebiyle Arka Sokaklar ekibi Şanlıurfa'ya geldi. Eylül ayında Şanlıurfa'da çekilen yeni bölümleriyle seyirciyle buluşacak dizinin oyuncuları, Piazza AVM'de Uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında açılan bilgilendirme standı katıldı, Açılışa Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl emniyet müdürü Veysel Tipioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, İl Jandarma alay komutanı Albay Nuri Öztürk, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Arka sokaklar dizisinden Şevket Çoruh, Oya Okar, Metin Tunç, Emniyet şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

İl Emniyet Müdür Veysal Tipioğlu "Şanlıurfa'da uyuşturucu tacirlerine yönelik sürekli nokta operasyonlarını gerçekleştiriyoruz. 2017 yılında yapmış olduğumuz operasyon sonucunda 4 bin 77 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Bu uyuşturucuyla birlikte bin 989 kişi gözaltına alındı,bunlarda 457'si tutuklandı" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi de gençleri zararlı maddelerden uzak tutmak için farklı projeler uyguladıklarını belirterek çok yönlü destekle mücadelenin daha iyi yürütüleceğine inandığını dile getirdi.

Vali Abdullah Erin,"Terörle mücadeleyle beraber uyuşturucuyla mücadele de büyük önem taşıyor. Toplumu, sosyal hayatı ve ekonomik durumu felç etmeye yönelik faaliyetlerdir. Bugüne kadar yürütülen mücadele çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum. Bu mücadelede basın ve televizyonlardaki aktörlerin katkısı da büyük önem taşıyor. Diziler aracılığıyla topluma verilmek istenen mesaj en hızlı şekilde iletiliyor. Televizyon kanalları ve sosyal medya araçları bu mücadeleye destek verecek şekilde olması gerekiyor. Allah'a şükür 3-5 sene öncesine göre toplumsal olarak katkı sağlayacak geleneğimize uygun dizi ve filmler artmaya başladı. Ailede ve toplumda uyuşturucuya karşı bilinç oluşturulmasına önemli katkılar sağlayan Arka Sokaklar ekibine ve bu dizide oynayan bütün oyuncu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu mücadeleyi hep birlikte yürüteceğiz ve kazanacağız. Bu konuda kararlı bir şekilde yürüteceğiz ve geri adım atmayacağız. Aynen terörle mücadelede olduğu gibi uyuşturucuyla da mücadele edeceğiz."

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Uyuşturucu Kullanımı' ile ilgili seminer düzenlendi. Çocuğunuzun uyuşturucu kullandığını nasıl anlarsınız? Sorusuna yanıt vermek için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Narkotimleri ebeveynlere ipuçları verdi. Seminerde tüm vatandaşlar ile ilgilenen narkotimler detaylı bilgiler vererek Uyuşturucu ile Mücadeleyi anlatarak vatandaşlar broşür dağıttı.

Çok sayıda kişi de oyuncularla yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaEmnıyetArka Sokaklae
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49