Öne Çıkanlar urfahaber urfa haber sanlıurfa Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

AK Adaylar çalışmaları hızlandırdılar
HARRANLILARDAN ÖZCAN’A TAM DESTEK
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan seçim çalışmalarına aralık vermeden Harran İlçesine bağlı bulunan kırsal mahallelerde devam ediyor.
Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan kırsal mahallelerde seçim çalışmalarını yürütüyor. Harran Ovası’ndan tam destek alan Özcan, kırsal mahalleleri ve ilçeleri sık sık ziyaret ederek seçmenlere ulaşıyor.  Aday Özcan seçim çalışmaları kapsamında Harran’a bağlı Doruç, Miyanlı, Eskiharran, Yolgider, Aşağı Yaygırlı, Yukarı Yaygılı, Selalmaz ve Oğlaklı kırsal mahallelerini ziyaret etti.
Aday Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan’ın kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlere; Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Harran Belediye Meclis Üyesi Mahmut Gündoğdu, AK Parti Eyyübiye ilçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban’ın yanı sıra çok sayıda partili eşlik etti.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan Harran ilçesine bağlı bulunan Miacle, Siyale ve Nivacih aşiretine bağlı bulunan köylerde ve aşiretin önde gelenlerinden olan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Harran Belediye Meclis Üyesi olan Mahmut Gündoğdu’dan AK Parti’ye ve Halil Özcan’a tam destek verdi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan Harran İlçesine bağlı bulunan ve Miacle - Nivacih aşiret üyelerinin yoğun olarak yaşadığı Doruç, Miyanlı, Eskiharran, Yolgider, Aşağı ve Yukarı Yaygılı, Selalmaz ve Oğlaklı köylerini gezerek burada 1 Kasım seçimleri için destek istedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan’ın Harran ilçelerine bağlı bu köylerde yapmış olduğu gezilere Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Harran Belediye Meclis Üyesi olan Mahmut Gündoğdu, AK Parti Eyyübiye ilçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban’ın yanı sıra çok sayıda partili eşlik etti.
 
DR.AKSOY’DAN AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNE ZİYARET
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Mehmet Fatih Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında Karaköprü Pazar yeri, Karaköprü Ağız ve Diş Sağlığı Hastahanesi, AK Parti İlçe Teşkilatı ve Eğitim Araştırma Hastahanesiniziyaret ederek, 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek istedi.
 
Seçim çalışmaları ile ilgili açıklama yapan AK aday Dr. Mehmet Fatih Aksoy, “Karaköprü İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Aksoy ile birlikte bugün Karaköprü Ağız Diş Sağlığı Merkezi’ndeyiz ziyaret gerçekleştiriyoruz. Sağ olsunlar Sayın Başhekim’imiz Ömer Yetkin beyefendi. Hastane Müdürümüz ile beraber gerçekten AK Partimizin özellikle son dönemlerde açtığı çok modern ve lüks bir hastane ile karşılaştık. Burada Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin 28 ekibi ile hizmet verdiğini röntgen anlamında, kanal olsun diş tedavisi olsun tüm tedavilerin burada yapıldığına şahit olduk.  Buradan Şanlıurfalılara özellikle Karaköprü halkına seslenmek istiyorum. Özel hastaneleri aratmayacak ve gayet lüks her şeyin vatandaşın hizmetine sunulduğu bir ortam. AK Parti döneminde yapılmış icraatların en iyisinden biri olabileceğini söyleyebileceğimiz bir yatırım. Buradan gerçekten şunu bir kez daha tekrarlamak gerekiyor. AK Parti gerçekten iyi şeyler yapıyor” dedi.
ARKAN KIRSALDA TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Arkan Hilvan ilçesinde kırsal mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor.  Arkan, Hilvan’da kırsal mahalleleri tek tek dolaşarak vatandaşların istek ve şikayetlerini dinliyor.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Arkan Hilvan ilçesinde gezmedik kırsal mahalle bırakmıyor.  Mehmet Arkan’a ziyaretleri sırasında Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve ilçe teşkilatı katıldı. Mehmet Arkan, Akbaş, Ağırbaş, Tuzveren, Akçakebir, Tepecik, Uzuncuk, Yukarı kamış ve Küçük gölcük kırsal mahallelerini ziyaret etti.
Kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen aday Arkan, içlerinden biri olduğunu hatırlatarak destek istedi. Bölgeyi iyi tanıdığını tüm sıkıntılara hakim olduğunu seçmenlere anlatan Arkan, mevcut sorunların giderileceğini ifade etti.
Seçim çalışmaları ile ilgili konuşan Mehmet Arkan “Bugün sayın Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimizle Hilvan’ın kırsal kesimlerini geziyoruz.  Tepecik, uzuncuk, yukarı kamış, Küçük gölcük, Akbaş, Ağırbaş, Tuzveren, Akçakebir köylerini gezdik.  Millet ile iç içeyiz. Halkımızın yirmi dört saat yanında olacağımızı söyledik.  Onlarda bize desteklerinin sonuna kadar olduğunu söylediler. Bu vesile ile gayet mutluyuz.  İnşallah bu 1 Kasım’da sandığa yansıtırsak çok iyi olur” dedi.
 
AK ADAY FAKIBABA HALFETİ’DE
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba seçim çalışmaları kapsamında Halfeti ilçesinde kırsal mahalleleri ziyaret etti. Fakıbaba, halkın 1 Kasım’da kendilerine daha fazla destek çıkacağını belirtti.
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba ilçe ziyaretlerine devam ediyor.  İlçelerde büyük bir ilgi ile karşılanan Fakıbaba’ya Halfeti ziyaretinde Halfeti ilçe teşkilatı eşlik etti.
Ahmet Eşref Fakıbaba Halfeti Yukarı Göklü kırsal mahallesini ziyaret etti.  Fakıbaba, mahallede bulunan Pazar yerini ve iş yerlerini ziyaret etti. Pazar esnafı ile tek tek görüşen Fakıbaba seçmenlerden destek istedi. AK Parti’nin seçim beyannamesini vatandaşlara anlatan Fakıbaba, AK Parti iktidarı ile huzur, Barış ve ekonomik istikrarın yeniden sağlanacağını belirtti. Esnafla tek tek görüşen aday Fakıbaba daha sonra kendi adına açılan seçim bürosunu ziyaret etti.
Halfeti ziyareti ile ilgili açıklama yapan Fakıbaba “Halfeti Yukarı Göklü’deyiz. İlçe Başkanımız, Teşkilatımız ve çok değerli arkadaşlarımızla esnaf gezilerini yaptık ve hakikaten onlara yürekten teşekkür ediyorum.  Halfeti Yukarı Göklü Allah’ın izni ile 1 Kasım’da, 7 Haziran’dan daha fazla oy alacağımıza ben inanıyorum.  İnşallah hükümeti kurduğumuzda Halfetili hemşerilerimiz görecekler samimi bir şekilde AK Parti farkını çok iyi görecekler.  İlk defa Allah bana Halfeti’de Birecik’te hizmet etmeyi nasip etti.  İnşallah bende onlara layık olacağım ciddi bir şekilde onların emrinde olacağım” dedi.
KaçarHayati Harrani’de;
“SORUNLARIN ÇÖZÜM ADRESİ AK PARTİDİR”
 
 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, seçim çalışmaları kapsamında Hayati Harrani mahallesini ziyaret ederek Muhtar ve mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek istedi.
Seçim ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan AK aday Mahmut Kaçar, “Hayati Harrani mahallemizin özelde mahallemizin problemlerini genelde ise ilçemizin problemlerini kendileriyle istişare etme imkânımız oldu. Ben Sayın Muhtarımıza özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çünkü mahalle Şanlıurfa’nın en büyük mahallelerinden biri, muhtarımızda özveri ile burada yerel yönetimlerin en önemli basamağı olan muhtarlık müessesinde halkımıza hizmet vermektir. Elbette ki vatandaşlarımızın problemleri olacak, sıkıntıları olacak, birinci merci olarak da muhtarlarımıza, oradan da yerel yöneticilerimize ve Milletvekillerine doğru bu problemler aktarılacak. Bizde bu ziyaretimizde mahallemizle ilgili problemleri aldık. Bunların bir kısmı hemen çözülecek konular. Hemen kendilerinin yanında Büyükşehir Belediye Başkanımızı arayarak direk Büyükşehir’in çözebileceği konularla ilgili Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştük. Sağ olsun Belediye Başkanımız ilettiğimiz konulara derhal talimat verip müdahale ederek sorunun çözümünden yana önemli bir irade ortaya koyarak ben bu vesile ile Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah izin verirse seçimlerden önce olduğu gibi seçimlerden sonrada yine mahallelerimizle birlikte olacağız” dedi.
AK Partinin temel siyasetinin milletle birlikte yürümesi olduğunu belirten AK aday Kaçar, “Daha önce ki dönemlerde de bir beraberdik. İnşallah bundan sonra ki dönemlerde de birlikte olmaya devam edeceğiz. Sorunların çözüm adresi AK Partidir. İlçe Belediyesi AK Parti, Büyükşehir Belediyesi AK Parti,inşallah Kasım’da da milletimizin desteği ile tek başına iktidarla güçlü bir hükümet olacak. İnsanlarımızın sorununu çözmeye devam edeceğiz. Ben yine tekrardan bütün mahalleli kardeşlerimize, büyüklerimize, ağabeylerimize ve sayın muhtarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Hayati HarraniMuhtarı da; “Sayım Milletvekilimiz Mahmut Kaçar beye bizim sorunlarımızla ilgilendiği için teşekkür ederiz. Sorunlarımızı dinledi ve sorunlarımıza çözüm noktasına gitti” diyerekşahsı ve mahallesi adına teşekkür etti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49