Öne Çıkanlar Alın teri ve emek en yüce değerdir Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı

Bu haber kez okundu.

35 Yaş Üstü Futbol Turnuvası Başladı

11 Nisan sentetik çim sahaları ile Yenice sahalarında gece oynanacak olan 35 Yaş Üstü Futbol turnuvasının açılışını Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Kılıç, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Hakan Keşküş, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mehmet Sezgün ve ŞUÇGAD Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak yaptı.

Yaş Üstü Futbol Turnuvası, protokolün başlama vuruşuyla start aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu 35 Yaş Üstü Futbol Turnuvası başladı. İlk gün maçlarında Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğinin kurmuş olduğu SUÇGAD Spor ile Ceylanpınar temsilcisi Ceylanpınar Şahin Süt Spor karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelede kazanan taraf Ceylanpınar Şahin Süt Spor oldu. Pınar Şahin Süt Spor karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak ilk maçına galibiyetle başladı.

Hakem düdüğü ile başlayan ilk yarıda iki takımda güzel ve kontrollü oyunu ile göz doldurdu. İlk yarıda karşılıklı ataklarla geçen maçta SUÇGAD Spor birkaç tane net pozisyonu bulmalarına rağmen değerlendiremedi. İlk yarının ilerleyen dakikalarında rakibi Ceylanpınar Şahin Süt Spor’a baskı kuran SUÇGAD Spor aradığı golü bulamayınca ilk yarı hakemin düdüğü ile 0-0 berabere bitti.

İkinci yarının başlaması ile birlikte maça hakem hataları damga vurdu. İlk yarıya göre daha sert ve daha şiddetli geçen maçta yapılan fauller verilmesi gereken sarı kartlar, kırmızı kartlar verilmeyince maç daha da çekişmeli geçmeye başladı. Ardından ilk yarıya göre daha iyi oyun kuran taraf Ceylanpınar Şahin Süt Spor oldu. İkinci yarıda SUÇGAD Spor ise ilk yarıya oranla dirençleri biraz daha düştü. Ceylanpınar temsilcisi aradığı golü Ramazan Taştan ile buldu. Böylelikle moral depolayan Ceylanpınar temsilcisi 1-0 önde olmanın morali ile daha dikkatli bir oyun oynamaya başladı. Yediği golün ardından bütün riskleri gözen alan SUÇGAD Spor ise rakip kaleye ataklarla gelmeye başladı. Birçok pozisyonu değerlendiremeyen SUÇGAD Spor futbolcuları aradığı golü bir türlü bulamadı. Ardından Ceylanpınar Şahin Süt Spor yaptığı kontratakla ikinci golü buldu. Attıkları ikinci gol bariz ofsayt olan Ceylanpınar temsilcine hakem ofsayt yok diyerek golü verdi. Net ofsayttan yedikleri ikinci golden sonra hakeminde hataları ile SUÇGAD Spor psikolojik men çöktü.

Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Ceylanpınar temsilcisi maçı 2-0 kazandı. Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğinin takımı olan SUÇGAD Spor ile ilk maçında yenilgiyle ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaGazeteciFutbolSucgad
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49