Öne Çıkanlar urfahaber urfa haber sanlıurfa Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

1 Mayıs 11 Nisan Stadyumunda  Kutlanacak
1 Mayıs işçi bayramına sayılı günler kala bayramın kutlanacağı alan ve davet için DİSK Genel İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Demir bir basın açıklaması yaparak; “Tüm dünya işçilerinin birlik, mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs’ta başta Taksim olmak üzere tüm yurtta alalardayız!” Dedi.
 Sözlerini sürdüren Başkan Demir; “Neoliberal, ırkçı ve otoriter bir düzeni emperyalizmin yeni yönelimlerine uygun olarak yeniden inşa etmeye çabalayan AKP düzenine karşı, eşitlik, özgürlük, barış, demokrasi ve gerçek bir laiklik talebiyle alanlarda olacağız.” Dedi.
Demir sözlerini şöyle sürdürdü’’ Ülkemizde 30 yıldır süren kirli savaşa karşı; Kürt sorununda barışçıl demokratik çözüm! Neoliberal saldırılara işsizliğe, yoksulluğa, taşeronluğa karşı; güvenceli istihdam ve ücret güvencesi!” diyen DİSK Genel İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Demir; “Baskıcı, otoriter yönetim anlayışına karşı; adalet, özgürlük, demokrasi, 1 Mayıs işçi ve emekçinin birlik, mücadele ve dayanışma günü dolayısıyla Şanlıurfa KESK, DİSK, TMMOB’un ilimiz eski 11 Nisan Stadyum alanında 1 Mayıs Çarşamba günü 11.15 saatleri arasında sanatçı Servet Kocakaya’nın katılımıyla düzenleyeceğimiz kutlamaya bütün halkımızı bekliyoruz.” Şeklinde konuştu. Grup daha sonra 11 Nisan eski stadyum alanı önünden Karakoyun iş merkezi önüne kadar 1 Mayıs işçi bayramı davet bildirgesi dağıttı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49