2.Devre tüm takımlar eksik olan bölgelere transfer yapmaları imkan verilen dönem 05.01.2016 tarihinde resmen başladı. Şanlıurfaspor 2 yarı yine en fazla futbolcu alarak bir ilke daha imza atacak gibi görünüyor. İlk yarının sona ermesi ile birlikle 12-13 futbolcunun ayrılmasından sonra büyük bir ihtimal ile 10-12 arası futbolcu transfer edilecek.
Her sezon 2.Transfer döneminde iyi futbolcularını kim satar diye spor kamu oyunda bir tartışma yaratılıyor fakat bu sezon tüm takımlarda oynayan iyi futbolcular gerek maddi imkansızlıklar veya kulüplerinde para alamama , gerekse takımlarında ilk 11 giremeyip mutsuz oyuncuların çokluğu gözlerden kaçmıyor. Bu sezon futbolcu bolluğu var görünüyor.
Şanlıurfaspor da şu ana kadar 1 yabancı ve 2 süper lig takımından oynayan oyuncuları alarak takımını oluşturmaya çalışıyor, yönetim kurulu geçmiş senelerdeki yapılan hataları bir daha yapmaması için çok titiz bir şekilde futbolcular ile görüşülüyor.
Teknik direktör Tugay kerimoğlu’nun hazırlamış olduğu listedeki bazı oyuncular şu anki puan durumuna göre Şanlıurfaspor takımını tercih etmeyip diğer PTT lig takımlarını tercih ediyorlar.Bazı talip olduğumuz süper lig oyuncularının ise PTT liginde oynamak istemeyip başka süper lig takımları ile görüşmeler yaptıkları için Şanlıurfa’yı tercih etmiyorlar. Yönetim kurulu ve Tugay hocanın tek sıkıntısı şu ana kadar bu o yüzden transferler biraz gecikmeli olarak yapılıyor.
Şanlıurfa spor kamu oyunda geç kalınmış gibi algılar yapılıyor transfer dönemi yeni başladı geç kalınmış bir şey yok aslında tek sorun olara görülen  ligler başlamadan 1 hafta önceden 2 tane Ziraat Türkiye kupası maçı oynayacak olmamız görünüyor. 
Yönetim kurulu ve Tugay hocanın iyi futbolcuları kadroya katacağına inanıyoruz,sabır edelim ve görelim her şey Şanlıurfaspor için
 
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49