Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı mehmet yılmaz calısır cadır

Bu haber kez okundu.

Urfa polisinden kaçakçılık operasyonu

Edilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Şanlıurfa-Mardin karayolundaki kontroller sırasında bir tırı durdurdu. Yapılan aramada, gizli bölmelere saklanmış 38 bin 600 paket gümrük kaçağı sigara bulundu. Tır sürücüsü Ahmet C. gözaltına alındı.

İkinci olayda ise, Yol Kontrollerde Nesih K'nin kullandığı 34 GY 4358 plakalı araçta ise 413 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirildi. Olayla ilgili sürücü gözaltına alındı.

Üçüncü olay ise, Diyarbakır yolunda yaptığı çalışmalarda; riskli olarak tespit edilen 07 MN 81 plakalı Ford marka aracı durdurdukdan sonra yapılan aramalarda 30.7 Kğ kubar esrar maddesi ele geçirdi. Aracın kiralık olduğu öğrenilirken sürücüsü Şahap K. gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49