Şanlıurfaspor kendi sahasında oynayacağı Samsunspor maçı önemi çok büyük, takım olarak çok iyi bir ekip olabiliriz ama oynanan oyun ve alınan sonuçlara bakarsak hiç iyi durumda değiliz. 2. devre alınan puanlara göre şu anda ligin altına demir atmış durumdaydık bir an önce bu durumu düzelmek gerekiyor.
Bu haftadan sonra futbolcular kendi kalitelerini sahaya yansıtması gerekiyor, bu işin şakası yok kendi sahamız da oynayacağımız  Samsunspor maçında alınacak kötü sonuç bizim bu ligde kalma adına umutlarımızı azaltacak gibi görünüyor.
Fahri başkan Mehmet Ekinci’nin talimatı ile pasolig ve maç bilet yükleme kampanyası devam ediyor,taraftarlara büyük görev düşüyor bu takımın bir alt lige düşmemesi için kalan haftalar da takıma destek olması ve Gap Arenayı doldurmamız gerekiyor.
Samsunspor 6 haftadır gol yemiyor ve mağlup olmuyor  4 galibiyet  2 beraberlik alarak 14 puan topladı onlar da düşme potasın da , Samsunsporlu futbolcular ne kadar maddi sıkıntılar yaşasa da onurlu duruşlarını devam ettirip olumsuzlukları sahaya yansıtmıyor.Bu nedenle bu haftaki maç çok çekişmeli geçecek gibi görünüyor.
Kalan 8 hafta da en yüksek puanı alan takım şüphesiz bu ligde kalacak , düşme hattındaki takımlarla  oynanan maçlar bu açıdan çok önemli her maç 3 puan değil 6 puan gibi çok değerli olacaktır.
Yönetim kurulu, Sayın Vali ve Belediye Başkanları bu zorlu maçta takımı yalnız bırakmaması gerekiyor,gün birlik ve beraberlik günü unutmayalım başka Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor yok bu takıma destek olaralım. 
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……….  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49