Şanlıurfaspor kendi sahasında oynadığı Bandırmaspor takımına yenilince 9 maçlık namaglup unvanına son verdi ve üzerindeki stresi almış oldu , bundan sonraki maçlara daha rahat çıkacak diye düşünüyorum. Rakiplerimizin puan kaybından sonra alacağımız galibiyet bizleri çok rahatlatacaktı ama olmadı.

Haftalardır dile getiriyorum bu takım forvetsiz oynuyor ve ligin ilk yarısına kadar ne kadar puan alırsak bizim için önemlidir demiştik bu alınan mağlubiyet ile alakası yok ben Şanlıurfaspor’un zor günler geçireceğine sezon başından bu yana söylemiştir, neden mi takım da forvet yok, maddi sıkıntılar var , yönetim kurulu başkan ile birlikte 3-4 yönetici takımın yükünü çekiyor buda bir yerde sıkıntı olarak takıma yansıyacaktı Bandırmaspor maçında ortaya çıktı. Futbolcu kardeşlerimiz maddi sıkıntı 9 hafta erteleye bildiler ama artık bu sıkıntı oynanan maçlara yansımaya başladı kupa maçında Orhangazi spor ile oynana maçta gol atamadık ve penaltı atışında 3 oyuncunun penaltıyı kaçırması futbolcu kardeşlerimizin kafalarının rahat olmadığı anlamına geliyor.Bu etkenlerden sonra futbolcu kardeşlerimizin form durumu da yansımış oldu.

Bundan sonra ne yapılması gerekiyor ligin ilk yarısının bitmesine 7 hafta kaldı ve bu takım zorlu süreci hemen atlatması gerekiyor, bizlerde takıma küsmeden bu takımın yanında olmaya devam etmemiz şart , önümüzde çok zorlu maçlar oynayacağız rakipleri puan sıralarına bakılmak sızın ciddiye alıp her maça çok güçlü bir ekiple oynuyormuş gibi hazırlanmamız gerekiyor.

Önümüzdeki hafta sonu İzmir de Karşıyaka takımı ile zorlu bir maça çıkacağız puansal olarak zor durumda olan İzmir ekibine de bizim kadar 3 puan gerekiyor, takım olarak bu maça iyi hazırlanıp İzmir deplasmanında 3 puan ile dönmemiz biraz olsun bizleri rahatlatacaktır.

İzmir deplasmanında Şanlıurfalı hemşerilerimiz takımı yalnız bırakmasın 90 dakika takımın yanında olması gerekiyor bu takım hepimizin maddi destekle bulunulması kadar manevi olarak da takıma destek olunması gerekiyor.Pasolig sistemi yok sadece bilet alıp maça girilebilecek bu yüzden tüm İzmir ve civar illerden Şanlıurfalı Hemşerilerimizi maça bekliyoruz.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49