Şimdi sizlerden aşağıda yazdığım bir iki başlığı okuduktan sonra gözlerinizi kapatmanızı ve Urfa’da yaşamadığınızı hissedip öyle düşünmenizi istiyorum.
Bir şehir düşünün;
Medeniyetler beşiği olmuş, tarih ve kültür şehri, peygamberler kenti, dünyanın ilk Üniversitesine ev sahipliği yapmış, ilk tarımın yapıldığı ve her bir yanının tarih ve kültür koktuğu bir şehir. Yemeği, sosyal kültürel özellikleri, el sanatları, damak lezzetleri ile il geneli 2 milyona merdiven dayamış olan genel nüfusunu da tüm bunlardan apayrı bir kenarda tutmak sureti ile.
Nasıl!
Allah aşkına nereleri aklınıza getirdiğiniz?
İnanıyorum ki, birçoğunuz şıp diye URFA dediğinizi duyar gibiyim.
Evet, URFA bugün ne yazık ki, özellikle hava ulaşımında SİS kurbanı olmaya devam ediyor. Urfa’ya biraz yağış düşecek olsa ne sabah, ne öğlen ne de akşam uçaklar ne gelebiliyor! Ne de gidebiliyor!
İyi tamam da kardeşim bu Urfa’mızın hava ulaşımında özellikle ILS cihazı noktasında sorunun ne zaman aşılacak?
Urfa’nın Meclisteki toplam vekil sayısı kaç?
12
Bunlardan kaç tanesi AKP’den?
Dokuz tanesi!
Bakanımız var mı?
Allaha şükürler olsun Tarım Bakanı koltuğunda oturan Faruk Çelik, bizim vekilimiz.
İyi tamam da zamanında ULUSLAR ARASI olarak dizayn edilen bir GAP Hava LİMANINDA aradan geçen bunca uzun yıllara rağmen cihaz ve alet donanımı bakımından sorunlar çözüme kavuşturulamamakta?
Ankara Esenboğa’da böyle bir sorun var mı?
Akçakale yolu üzerindeki eski hava meydanımız hayvan barınağı haline geldi. Neden kış mevsimlerinde burasını aktif hale getirilmiyor?
Bakın, hastası, işi, ticareti, toplantısı, ziyareti ve ya gezip görmek amacı ile İstanbul ve Ankara’dan uçaklar dolu olarak gelmekte. Yüksek talebin olduğu bir kentte SİS yüzünden seferlerin iptal edilmesi bu ildeki insanlara yönelik yapılmış saygısızlıktır.
Adamlar, hava durumunu bile bile uçak biletlerini satmakta. Akabinde SİS var, uçak gelemiyor denilip, hiçbir hizmet vermeden yüzde bilmem ne kadar bir parayı haksız olarak cebe indirip, ya da bir başka ile üzerine daha da fazla alarak hizmet vermeyi teklif etmekteler. Bunun kravatsız ve yasa dışı olarak kabul gördüğümüz TEFECİLERDEN Allah aklına ne farkı olabilir ki!
Diyelim ki, Urfa’daki sis nedeni ile Uçak sabah İstanbul’dan havalanamadı. İyi tamam da iki, üç ya da beş saat sonra biletli yolcularını Urfa’ya getirse ve Urfa’dan da biletli yolcularını alıp götürmesi çok mu zor?
Ben buradan ilimizde Cumhurbaşkanının temsilcisi konumunda bulunan Valimiz İzzettin Küçük’e sesleniyor ve Valim’den Bakan Çelik başta olmak üzere tüm Urfa Milletvekilleri ile ayrımda bulunmadan hava ulaşımında her kış karşımıza çıkan SİS bahanesine yönelik saçmalıkları ortadan kaldırması adına adım atmasını Urfa kamuoyu adına istiyorum.
 
Bunu istemek bu kentte yaşayan ve bu konuda muzdarip olmakta olan bizlerin en doğal hakkı olsa gerek.
Ne dersiniz?
Yanılıyor muyum? 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49