Öne Çıkanlar Alın teri ve emek en yüce değerdir Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 3 Yaralı 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor yeni stoperi transfer etti
Şanlıurfaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Moldova 1. Lig ekibi FC Dinamo Auto'da forma giyen 20 yaşındaki stoper Urie-Michel Mboula ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Transferin resmi açıklaması için düzenlenen imza törenine, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol da katıldı.
Gelecek vaat eden genç futbolcu Urie-Michel Mboula'nın transferiyle savunma hattını güçlendirmeyi hedefliyor . Urie-Michel Mboula, hızı, teknik yeteneği ve pozisyon bilgisiyle dikkat çeken bir futbolcu.
Öte yandan, Şanlıurfaspor'un yeni transferi Urie-Michel Mboula, takımın kampına katılarak hemen antrenmanlara başlayacak. Takımın teknik heyeti, yeni oyuncunun adaptasyon sürecini hızlı bir şekilde tamamlamak için çalışmalarına başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49