Öne Çıkanlar urfahaber urfa haber sanlıurfa Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalıların ayakta tuttuğu kurum
 1993 yılında Şanlıurfa’da birkaç kişi tarafından kurulan gönüllü kuruluşlar aşevi 22 yıldır hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. 
Şanlıurfa’daki ihtiyaç sahibi ailelerin eli kolu olan Gönüllü Kuruluşlar aşevi 22 yıldır yardımsever Şanlıurfalıların hayırları ile ayakta durmaya devam ediyor.
Günlük 900 aileye sıcak yemek yardımında bulunan Gönüllü kuruluşlar Aşevi 3 aylık bakıma alındı. Her yıl düzenli olarak bakımı yapılan Gönüllü kuruluşlar aşevinin bu yılda bakımı gerçekleştiriliyor.
Bakıma alınan Gönüllü kuruluşlar aşevi sıcak yemek yardımına 3 aylık ara verirken bunun yanında ihtiyaç sahibi ailelere bu süre zarfında et ve kuru gıda yardımına başladı.
Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Gönüllü kuruluşlar Aşevi Sorumlusu Ahmet Naci Halhallı, “Aşevimizin bakımı için sıcak yemek yardımlarımıza 3 aylık ara verdik. Bu süre zarfında ihtiyaç sahibi ailelerimize et ve kuru gıda yardımında bulunacağız. Her yıl bu bakımlarımızı düzenli olarak yaptırırız. Bu anlamda 2 ile 6 kişilik ailelere ayda bir defa 7 kişi ve üzeri olan ailelere ise ayda 2 defa olmak üzere et, kuru gıda yardımında bulunuyoruz. Tabi bu yardımları yaparken kart ve imza karşılığında gerçekleştiriyoruz. Allah razı olsun şuanlık yardımlar yapılıyor. Herhangi bir eksikliğimiz yok, şıra pazarındaki esnaflarımızdan bazıları bizlere yoğurt yardımında bulundu. Yoğurtları da paketleyip ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz. Halkımızdan yardımlarını esirgememelerini ve yardımlarına devam etmelerini istiyoruz. Bizler yardım yapmayı seven bir milletiz. Şanlıurfalılarda bunun en güzel örneklerini bizlere yardımda bulunarak gösteriyor. Bu anlamda vatandaşlarımızdan ricamız aşevini gelip ziyaret etmelerini istiyoruz. Allah kısmet ederse sıcak yemek yardımlarımıza 1 Haziran 2015 tarihi itibariyle devam edeceğiz inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49