Öne Çıkanlar urfahaber urfa haber sanlıurfa Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Haçim İzol, Şanlıurfaspor başkan adaylığını açıkladı

Şanlıurfaspor Kulübü, geçtiğimiz günlerde 17 Temmuz kongre kararı aldı. kongreye iki gün kala mevcut Başkan Haçım İzol, aday olduğunu açıkladı.

Adaylığını sosyal medya hesaplarında paylaşan Başkan İzol, “Birlik ve beraberlik içerisinde bir yönetim anlayışının ilk temelini oluşturan planlamalarımızda Şanlıurfaspor kulübü olarak Şanlıurfa Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve 3 merkez İlçe Belediyemiz ile ortak hareket ediyoruz” dedi.

İzol, açıklamasının devamında şunları söyledi; “17 Temmuz Pazartesi günü yapılacak Şanlıurfaspor Kongresinde adaylığımı sunmuş bulunmaktayım. Yıllardır özlemini duyduğumuz güçlü Şanlıurfa spor hedefi ile son 3 aydan bu yana başkanlığını yaptığım sevdamız için geleceği esas alan ve sağlam temellere dayalı çalışmalarımız devam ediyor.

Birlik ve beraberlik içerisinde bir yönetim anlayışının ilk temelini oluşturan planlamalarımızda Şanlıurfaspor kulübü olarak Şanlıurfa valiliğimiz büyükşehir belediyemiz ve 3 merkez ilçe belediyemiz ile ortak hareket ediyoruz.

Buna paralel olarak hem maddi anlamda hem de manevi anlamda vizyonel bakış açısına sahip yeni bir yönetim olmazsa olmazımızdır ve yine bu yönetim Şanlıurfa’nın ve şanlıurfasporun başarısından öte hiçbir şekilde beklentisi olmaksızın çalışacak isimlerden oluşacaktır

Şimdiden çok ciddi sponsorluklar için imza safhasına geldiğimiz yönetimimizin alacağı karalarda da ortak paydada buluşması şeffaflığı esas alması ilkelerimizi arasında yer alacaktır.

Takımımızın 1 ligde kalıcı ve süperliği hedefleyen isimler içinde prensipte aklaştığı sürpriz transferler bulunmaktadır.

Tüm bunların alt yapısını hazırlamıştır. siz değerli Şanlıurfalı halkımızın da desteğiyle kongre sonrası seçimimiz halinde Şanlıurfasporumuz yeni bir dönem başlayacaktır.

yeni bir Şanlıurfaspor, yeni bir vizyon ve Şanlıurfa’nın hak ettiği yere gelebilmesi için Hacim

İzol olarak yönetime talipli olduğumu kamuoyuna bildiririm" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49