Bu sezon ligde istenilen yerde olamayan Şanlıurfaspor da Ziraat Türkiye Kupasında gruplara kalması hem maddi olarak katkı sağlayacaktı, hem de süper lig takımlarından bir tanesinin şanlıurfa’ya gelecek olması acısından önemliydi. Fakat istenilen olmadı ve lig maçlarına geri döndük.
İkinci devre şanlıurfaspor’dan ayrılan 14 futbolcu ve bunların yerine alınan yeni oyuncular ile teknik direktör Tugay Kerimoğlu bir çıkış yakalamak istiyor, ama ligin ilk maçında Adanaspor ile oynanan maçı kaybetmiş olmamız bizleri umutsuzluğa itmemesi lazım.
Adanaspor maçında belki istenilen 3 puanı alamadık ama oynanan oyunun gelecek maçlar için taraftarı biraz rahatlatmış oldu, takım olarak sezon başındaki kadro ile şimdiki kadro arasında sarı yeşil renk kadar fark var takım oyun oynamaya başladı kanatları ve rakibi baskı altına almaya başladı.
Pazar günü ligin en önemli maçı olan Karşıyaka maçına çıkacağız,Şanlıurfa takımı çıkış yakalamak istiyor ise bu maçtan 3 puan alması şart, alınacak galibiyet hem üst sıralar için önemli hem de alt sıralardaki rakibimiz yenmiş olacağız. Şehir olarak takıma bir küskünlük var önemli olan iyi günde değil kötü günde Şanlıurfaspor takımının arkasında olmamız gerekiyor.
Pazar günü şehir olarak kenetlenelim ki bu sene ligde kalalım Karşıyaka takımı da bu maçtan puan alıp çıkış yakalamak istiyor,takım olarak iyi bir ekip olduk Pazar günü takımı 90 dakika destekleyelim 3 puan alırsak psikolojik olarak da rahatlamış olacağız.
Tugay hoca Play-Off oynatacağım diyor ama bakalım zaman gösterecek inşallah her şey Tugay Kerimoğlu dediği gibi olur,olmasa bile ligde kalırsak kurulan bu takımın dağılmadan bir sonraki sezona devam etmesi lazım diye düşünüyorum.
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere….
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49