Şanlıurfaspor 9 hafta namaglup unvanı ve en az gol yiyen takımlar arasında 1.sırada yer alırken ne kadar gururlanmış olsak da son 2 hafta da alınan Bandırmaspor ve Karşıyaka mağlubiyetleri Şanlıurfaspor’a yakışmadı. Futbol üç neticeli bir oyun ama şampiyonluğa oynayan takımın böyle üst üste mağlubiyetleri bizleri derinden üzdü.

Son iki hafta da teknik direktör Ali Tandoğan’ın yanlış oyuncu tercihlerinden sonra takım kötü oynamaya ve kötü sonuç almaya başladı, Sakaryaspor maçında üst üste iki hata yapan Halil Köçer’ i kulübeye çekmesinden sonra takımın iskeleti ile oynamış oldu, 11 haftadır takıma katkı sağlamayan Artun Akçakın’a tahammül etmesi taraftarların tepki göstermesine neden oldu. Benim kendi düşüncem Artun’un dinlendirilmesi futbolcunun ve teknik ekibi biraz rahatlatacak gibi görünüyor.

Takım olarak hemen toparlanmamız gerekiyor, yönetim kurulu ve teknik direktör Ali Tandoğan biran önce takımı eski günlerine kavuşturması gerekiyor. Bugüne kadar bu puanları alan bu futbolcu kardeşlerimizi bu kötü gidişe dur diyecek de bu kardeşlerimiz.

Bu hafta sonu Ankara ekibi Bugsaş spor ile çok önemli bir maç çıkacağız iki haftadır alınan kötü sonuca dur demek için önemli, Bugsaş spor teknik direktörü İsmet Taşdemir sezon başı Şanlıurfaspor ile anlaşan sonra da sözleşmesi fesih edilen bir hoca Şanlıurfaspor takımını iyi tanıyor buda bir handikap olarak görünüyor bu maçı bu yüzden yenilmememiz de önem kazanmış oldu.

Taraftarlara önemli bir görev düşüyor, şampiyonluk yolunda takımın almış olduğu mağlubiyet’ den sonra küskün olmamaları gerekiyor, taraftar iyi günde değil, kötü günde takımın yanında olması 12 güç olarak takıma destek vermesi gerekiyor.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet şükrü barug 6 yıl önce

Güzel tesbit bu haftadanda çok tedirginim 3 puan alamazsak dagılırız komaya girmemek için 3 puan şart

banner24

banner49