5 yıl aradan sonra 26.08.2017 Cumartesi günü tekrar TFF 2.lig de macerasına başlayacağız hedef her zaman olduğu gibi yine şampiyonluk olacak, sarı yeşilli taraftarlar takımı sabırsızlık ile bekliyor Şanlıurfaspor taraftarları bu sezon isimli bir oyuncu alınmadığından biraz endişeli olsa da benim Elazığspor ile yapılan hazırlık maçında gençlerin hızlı ve takım olma yolunda oynanan futbol ilerleyen haftalar için bizlere umut vermiş oldu.
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Niğde Belediye spor maçına sarı yeşilli ekip Nevşehir de çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Ali Tandoğan ligin ilk maçında galip geleceklerini ifade etmeleri takıma ne kadar güvendiği anlamına geliyor.
Takımda son yapılan transferler ile gücüne güç katan Şanlıurfaspor bu sezon Şampiyon olup tekrardan TFF 1.lige çıkacağına inanıyorum, 2 milyon nüfuslu Şanlıurfa’ya gerçekten bu lig yakışmıyor. Şehir olarak kenetlenip birlik ve beraberlik ile tekrardan Şampiyon olup bir üst lige çıkacağız.
TFF 2.lig Beyaz grupta şampiyonluğa oynayacak 3 takım var bunlar sırasıyla Şanlıurfaspor, Gümüşanespor ve Sakaryaspor olarak görünüyor, bu takım arasında oynanacak maçlar Şampiyonluğu belirleyecek gibi görünüyor. Umut ediyorum sezon sonu ipi göğüsleyecek takım biz oluruz.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……….
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49