Urfa futbol”da alt kümeye düşüyor!

Kimin umurunda?

Urfa”da esnaf kepenk kapatıyor!

Kimin umurunda?

Urfa”da turizm can çekiyor!

Kimin umurunda?

Urfa”da misyonerler cirit atıyor!

Kimin umurunda?

Urfa”da şehrin göbeğine kaçak bina konduruluyor!

Kimin umurunda?

Urfa”da verimli tarım arazileri beton yığını haline dönüştürülüyor!

Kimin umurunda?

Urfa”mız ile ilgili olarak bu ve buna benzer acı ve utanç verici örnekleri çok daha sıralayabiliriz.

Hem sıralasak bile kimin ya da kimlerin umurunda olur ki?

Yıl 2011”i gösteriyordu. Seçim kapıdaydı. AKP urfa”da 4 yılda 400 proje ile bir kampanya başlattı. Herkeste bir heyecan! Bir mutluluk! Bir umut var ki görmeye değer.

2011”in üzerinden bugün itibari ile tam tamına koca 6 yıl geçti. Bu geride kalan 6 yılda neler oldu, neler yaşadık sizler de çok iyi biliyorsunuz. İyi tamam da 2011”de ortaya atılan 400 projeye ne oldu?

Ben söyleyeyim.

400 projeden bugün itibari ile gerçekleşebilen rakam sadece 220!

Evet, geride kalan 6 yılda bizlere söz olarak verilen 400 proje ne yazık ki gerçekleştirilemedi fakat helal olsun(!) 400 leğen ile Urfa”lı rekor kırmayı başardı.

Urfa böylemi olmalı?

Bu sahipsizlik, bu itilmişlik, bu gelişmemeliğin temelinde ne var biliyor musunuz sevgili dostlar?

BİR: Tirşikçilik

İKİ: Şakşakçılık

ÜÇ: Yağdanlık

Evet, içimizdeki İrlandalılarda “Tirşikçilik, Şakşakçılık ve Yağdanlık” var olmaya devam ettikçe vah bizim halimize vah ki, vahhhhh!

Ne zaman bu ile gelen Başbakan”a, Bakan”a ya da Milletvekillerine bu ilin sorunlarını, sıkıntılarını ezilmeden, iki büklüm olmadan, yağcılık yapmadan hem de karşımızdakinin gözlerinin içine bakıp şakşakçılık yapmak yerine sorunları sadece bir tek kişi tak!tak!tak! diye dile getirir ve hepimizde bu söylenenlerin arkasında durur isek işte o zaman Urfa”mızın kurtuluşu, refahı demektir.

Aksi takdirde 400 önemli projeyi unutur, hafta sonu olduğu üzere 400 leğen ile kendimiz çalıp, kendimizce mutlu olmanın yollarını arar dururuz…

Yanılıyor muyum?

Ne dersiniz?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49