Urfaspor ve Yönetim ile ilgili bugün yazmakta olduğum yazımı inanın uzun süredir ‘inşallah iyi olur. İnşallah toparlanırlar!’ inancı ile hep son anda vaz geçtim.
Ama bugünün bu yazımı artık erteleyemezdim. Urfa’ya ve Urfaspor’a ihanet olurdu.
Neden?
Çünkü Dünya’da bir tek Türkiye ve Türkiye’de de bir tek URFA ve URFASPOR varda ondan.
Urfaspor’un ligdeki durumu ortada.
Alt sıralarda ve düşme potasında.
Ziraat Türkiye Kupasında ise takımımız O puan ile en alt sırada.
Bugün bu takımın bu durumda olmasında tek sorumlu Urfaspor Kulüp Başkanlığı koltuğunda bulunan Fethi Şimşek’ten başkası değildir.
İşte bu gerçekten yola çıkarak, sözü kıvırmadan ve fazla da uzatmadan Urfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’e ‘İSTİFA ET VE ÇEK GİT!’ çağrısında bulunuyorum.
Ben burada üzüm yemek istiyorum. Yani bağcı ile işim yok. Bundan dolayı da paraşüt ile birilerinin işareti ile bir anda bu kentte kendisini URFASPOR gibi köklü bir kulübün başında bulunan Fethi Şimşek ile ilgili daha farklı yorumda bulunmak istemiyorum. Eser ortada ve bu eserde iş başında bulunan Fethi Şimşek başkanlığındaki yönetime aittir.
Gelinen bu dakikadan sonra lütfen hiç kimse ortaya çıkıp ta istifa etmemek adına kıvırmasın!
Yok, içeride alacağımız var!
Yok, benim bu hedefim var!
Yok, bunu başarmalıyım!
Türünden laflara artık Sarı – Yeşilli renklere gönül vermiş olan bu kentin taraftarlarının karnı yok.
Kimin bugüne kadar Urfaspor kulübünden alacağı kaldı ki?
Kimler bu kulübün yönetiminde gelip gitmedi ki?
Ne oldu?
Bugünden daha beter olduğu bir gün kaldı mı Allah aşkına?
Dedim ya, başkanlık koltuğunda bulunan Fethi Şimşek başta olmak üzere hiçbir yönetim kurulu üyesi ile, teknik heyet ve oyuncularla tartışacak, birebir eleştirecek durumda değilim. Bir gerçek var. Oda Urfasporun ligde ve kupada başarısız olduğu gerçeğidir. Bu gerçekten hareket ile bu takımın başkanlık koltuğunda bulunan Fethi Şimşek’in ‘bizden bu kadar!’ deyip çekip gitmeleri hem kendileri adına hem de lig ve kupada sıkıntılar yaşayan Urfasporun yarınları adına atılmış en önemli karar olmuş olacaktır.
Urfaspor tepesinden başlayıp, teknik heyet ve futbolculara kadar uzanacak olan kan değişimi artık kaçınılmaz olmuştur.
Urfaspor bugüne kadar asla sahipsiz kalmadı, bundan sonra da kalmayacaktır.
Ve yine Urfaspor’dan kimsenin tek kuruşu alacağı da kalmamıştır.
Sonuç itibari ile Fethi Şimşek’e nacizane tavsiyem daha fazla ayak direnmeden nasıl bu kulübün başına Başkan olarak geldiyse öyle de çekip gitmesidir.
İSTİFA ET VE ÇEK GİT! 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49