Şanlıurfaspor TFF 1.ligden düştükten sonra 2.ligde oynadığı 2 maç da alınan galibiyetle 6 puanla bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gruptaki takımlara göstermiş oldu, zaten Şanlıurfaspor’un ismi 1 puana değer kalan 2 puanı ise sahada oynanan futbol ile birlikte 3 puan olarak puan tablosuna aktarılacak. Teknik direktör Ali Tandoğan Niğde Belediyespor deplasmanında oynattığı 11 deki kadrodan sakat olan saban’ın yerine sol kanatta Oğuzhan Türk ile Nazilli Belediyespor karşısına çıktı bu da , galip olan takımın bozulmaması açısından iskelet kadroyu Ali Tandoğan hoca oluşturduğu gibi görünüyor.

Saha çimlerinin problemi nedeni ile Mardin de oynanan Nazilli Belediyespor maçını adede deplasman da oynamış gibi oldu , her sene olan saha problemi ne yazık ki hava sıcaklığının etkisi ile bu sezonda yaşadık gençlik hizmetler il müdürlüğü eylül ayı sonuna kadar çimlerin iyi durumda olacağını , 4 hafta kendi sahamızda oynanacak olan Fatih Karagümrük maçına sahanın yetişeceğini bilgisi bizleri sevindirdi.

Şanlıurfaspor yönetim kurulu takıma sıcak paranın oluşması için projeler devreye koyması lazım. ikinci devre transferler ve maç başı ödemeleri için , bu hafta kombine kart kampanyasını başlatması gerekiyor, bir başka gelir kampanyası ise Milli Piyango iş birliği ile sponsor desteği alarak yıl sonu HEDİYE ÇEKİLİŞ kampanyası yapılması gerekiyor hiç değilse sıcak para akışı başlamış olur.

Hafta sonu deplasman da 2 de 2 yapan İzmir ekibi Altay takımı ile zorlu bir maç yapacağız şampiyonluğun iki adayının karşı karşıya geleceği maçın skorunu herkes gibi bende merak ediyorum. Hafta sonu maçı izlemek için İzmir de olacağım ve bu güzel maçı canlı izleyeceğim.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49