Şanlıurfaspor uzun yıllar sonra deplasmanda Niğde Belediyespor’u yenerek lige 3 puanla başlaması taraftarın yüzünü güldürse de, benim de gözlemlediğim takımın genç oyunculardan oluşması ve tecrübeli oyuncular ile de harmanlanıp güzel bir takım oluşturulması sağlanmış gibi görünüyor. Niğde de takımı izledim 90 dakika topun hakimi Şanlıurfaspor’du teknik direktör Ali Tandoğan deplasmanda takımın oynaması gereken oyunun oynanması beklide bizim 3 puanı almamızdaki en büyük etkendi, deplasmanda öncelikle gol yemeden mücadeleye devam ederseniz en kötü 1 puan alıp Şanlıurfa ya dönersiniz bu sezon deplasman da böyle oyun siteminle oynayacağız gibi görünüyor.
Kendi sahanda farklı bir sistem ile mücadele etmek gerekiyor, çift forvet ve daha tempolu oyun oynanması şart takım olarak bu sezon bir üst lige çıkmak istiyorsak kendi sahanda ve deplasman da farklı oyun sitemi ile mücadele etmemiz gerekiyor. Transferin son günü olan 8 Eylüle kadar iyi bir forvet oyuncusu transfer edileceği bilgisini yönetim kurulundan aldık buda takımın gücüne güç katacağını düşünüyorum.
Başkan Emin Yetim ve yönetim kurulu ile görüşmelerimizde bu takım bizim takımımız değil tüm Şanlıurfalıların takımı bu zorlu süreçte takıma sahip çıkmaları gerekiyor, bir alt lige düşmüş olmamız kimseyi olumsuzluğa düşürmesin,2.ligde şampiyon olduğumuz sene takıma destek verip birlik beraberlik içerisinde başarı geldi ise yine aynı şekil takıma desteğinizi esirgemeyin ki bizlerde bu zor zamanda yönetim kurulu olarak kendimize daha iyi hissedelim.
Niğde deplasmanına taraftar derneklerinin taraftar götürmesi çok güzeldi her zaman olduğu gibi 12 güç olarak takımın arkasında oldular, bu sezon çok uzak deplasmanlar var her maça taraftar götüremeyebilirler ama İstanbul, Ankara ve İzmir takımları ile oynanacak maçlarda o illerdeki Şanlıurfa dernekleri ile iletişime geçip orada ki Şanlıurfaspor sevdalılarını maça çekmeleri sağlanmalıdır. İç saha maçlarında takıma 90 dakika destek vereceklerine inanıyorum, bayram sonrası kendi sahamızda oynayacağımız Nazilli Belediyespor maçında en az 10.000 bin taraftarın takıma destek vermesi gerekiyor.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………….
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49