Şanlıurfaspor ligin dibindeki Kahramanmaraş maçına mutlak 3 puan parolası ile maça çıkmıştı , ama oynanan futbol bizleri son derece üzdü geçen hafta sonu oynan Zonguldak Kömür spor maçında sonra futbolcu kardeşlerim kafa olarak tatile çıkmışlardı. Oysa ki Kahraman Maraş takımı hafta içi kupa maçında deplasmanda İstanbul Başakşehir ile karşılaştı yorgun olması beklenen Kahramanmaraş spor tam tersi çok hırslı ve iyi oynadı ve Şanlıurfaspor'dan daha çok 3 puana ihtiyaçlarının olduğunu gösterdiler.
Gelelim pazar günü oynanan maça Şanlıurfaspor teknik direktörü Ali Tandoğan hoca 11 yine hatalar yapmıştı haftalardık oynamayan Talha'yı defans oynatması , Okan Şahingöz'ü orta sahada oynatması maçı yenilmemizdeki en büyük etken oldu Artun'u oynattığı zaman Ali hocaya kızıyorduk ama son 2 maçta Abdulkadir ve Emircan 11 de şans vermesi takıma bir katkı sağladı.
2. yarı Şanlıurfaspor da en az 4-5 futbolcu ile de yollar ayrılması gerekiyor Şanlıurfaspor 6-7 tane iyi oyuncu alınır ise bu takım bir şeyler yapar yoksa Play- Off bile zor olur kimse kimseyi kandırmasın.
Başkan ve Yönetim Kurulu 2.Transfer dönemi için 2,5 Milyon( Trilyon) eski futbolculara TFF ye şikayet ettiklerini ve evraklarının onaylandığı bu durumda bizim transfer yapmamıza engel, yönetim olarak çıkmaza girdi bu sezon futbolcu ve teknik ekibe ödenmesi gereken para 1,5 milyon( Trilyon) en az 5-6 Futbolcu içinde 1 milyon ( Trilyon) gelen toplamda 5 milyon ( Trilyon) sıcak para olmaz ise bırakın şampiyonluğu Play- Off bile hayal olur.
Bu para konusunu aşarsak takıma hangi oyuncular alınması lazım diye birazcık sesli düşünelim bana göre 1 Kaleci , 1 Defans Ortasına top çıkarıp oyunu kurabilecek oyuncu , 1 tane Orta Sahaya dinamo görevi terse top atabilecek oyuncu , 1 sağ kanat 2 forvet oyuncusu kendisini ispat etmiş oyuncu takıma dahil olması gerekiyor. Şampiyon olmak istiyorsak birazcık paraya kıymamız gerekiyor. Bugün lig bitse Play- Off'a bile kalmamış olacaktık.
2.devre teknik direktör Ali Tandoğan hoca takımdan ayrılacaklara oyunculara bugün bildirmesi gerekiyor , bizimle devam edecek oyuncuların 4-5 gün dinlendireceği 2. yarı kamp dönemini alacağı oyuncular ile sezona bomba gibi girmesi gerekiyor.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere.........
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49