Bu konuda düşüncelerimi gerek birçok defa bu köşemde ve gerekse katıldığım TV programlarında dile getirdim.
Evet, bugün bir kez daha bu köşemde haykırıyor ve en başta da Urfa AKP Milletvekili ve Tarım Bakanı olan Faruk Çelik’e ‘başta Ferhat Şelli olmak üzere Ankara’daki hemşerilerimize sahip çık!’ diye sesleniyorum.
Ferhat Şelli
Osman Güzelgöz
Uğur Büyükhatipoğlu
Kayhan İnan
Ve daha birçok isim.
Evet, içimizden bizlerden birileri olan bu isimlere Bürokrat olarak sahip çıkmak bugün itibari ile AKP Milletvekillerimizin en asli görevlerinden birisidir.
Ankara’da özellikle bürokrat yönünden güçlenmeli ve değerlerimize sahip çıkmalıyız. Çünkü bunu yapmaya en başta Bakan Faruk Çelik olmak üzere diğer AKP’li 8 milletvekilimizin de görevleridir de ondan!
İl geneli nüfusu 2 milyona merdiven dayamış olan Şanlıurfa bugün Ankara’da özellikle bürokratlık konusunda ne yazık ki hakkını alamamıştır.
Urfa’nın bağrından o kadar temiz, düzgün, başarılı isimler var ki isimleri buraya yazmaya kalksam inanın sayfalar yetmez.
Urfa bugün ne yazık ki, bir Tunceli’den, Rize’den, bir Karabük’ten, Bursa’dan bile bürokrat yönünden çok gerilerde.
Hâlbuki ne kadar çok üst düzey bürokrata sahip olur isek inanın Urfa olarak o zaman işlerimiz daha rahat olur, sorunlarımız çok daha fazla çözüme kavuşmuş olur.
İşte bu bakımdan bugün ben burada en başta Bakan Faruk Çelik olmak üzere tüm milletvekillerimize, Valimize, Büyükşehir ile ilçe Belediye Başkanlarımıza, STK temsilcilerine sesleniyor ve ‘Ankara’da çok daha güçlü olabilmemiz adına Urfalı Bürokratlara ihtiyacımız var. Bunun için şimdi tam zamanı. Daha ne bekliyoruz?’ diye sesleniyor ve harekete geçmelerini öneriyorum.
 
Güçlü bürokratlara sahip olabilmemiz dileği ile.. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49