Şanlıurfaspor takımı bu sezon bütün olumsuzluklara rağmen az bütçe ile güzel bir takım kurulmuş ve yönetim kurulu teknik direktör Ali Tandoğan’ı takımın başına getirerek ne kadar güzel bir karar verdiğini gördük, ama güzel kişilikli futbolcu kardeşlerimi kutlamadan geçemeyeceğim, hepsi kişilikli ve savaşçı adeta bir Şanlıurfalı gibi mücadele etmeleri takdire şayan bu futbolcuları ayakta alkışlamak gerek. Ligin 6 haftasını geride bıraktık bu sürede 5 galibiyet 1 beraberlik alalar 16 puanla averajla 2.sırada yer buldu, ben takımı bu güzel havayı yakalamışken tüm kesimin de artık Şanlıurfaspor maddi ve manevi destek vermesi gerektiğini düşünüyorum.
Gelelim Fethiyespor maçına Yeni 11 Nisan stadyumunda çıktığımız ilk maçta takım ne yaptığı bilen ve 3 puan adına saha da yapması gerekenleri yaptı takım olarak iyi mücadele ediyoruz adım adım şampiyonluk yolunda engelleri aşarak sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşacağız. Fethiyespor maçına gelen taraftarlar geçen seneki uygulama olan pasolig sıkıntını tekrardan yaşadık,kağıt bilet uygulaması var ama T.C kimlik numarası ile alınması taraftarların maça girmesi konusun da zaman kaybına neden oldu 2-3 bir taraftar maça giremedi ve geri dönmek zorunda kaldı , dün akşam bu sistemin önümüzdeki iç saha maçında tekrar gözden geçirileceği duyumları bizleri sevindirdi,takım iyi gidiyor ve taraftarın takıma destek vermesi çok önemli bu taraftarları küstürmeden tribünde tutmamız gerekiyor.
Önümüzdeki hafta sonu ligin orta sıraların mücadele eden Kırklarelispor deplasmanına çıkacağız, geçen sene 2 defa kupada maçında mücadele ettik deplasmanda 2-0 kendi sahamız da ise 4-1 skor ile galip gelmiştik Şanlıurfaspor 6 hafta da mücadele ettiği oyunu oynarsa bu deplasmandan da 3 puan ile döneceklerine inanıyorum.Şanlıurfasporlu teknik direktör ve Futbolcu kardeşlerime güveniyorum bu deplasman da galip gelip Bandırmaspor- Gümüşhanespor maçının skoruna göre beklide bu sezon ilk defa liderlik koltuğuna oturacağız.Şahsım olarak Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………….
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49