Şanlıurfaspor kendi sahasında oynadığı Pendikspor maçını kazasız geçerek şampiyonluk yolunda 3 puanı hanesini yazdırdı ve bu zorlu süreçte bir engeli daha geçmiş oldu, teknik direktör Ali Tandoğan hoca tek forvet ısrarını Pendikspor maçında da devam ettirdi, haftalardır gol atamayan Artun ısrarından vaz geçmemesi bizi yine bir sıkıntılı sürece koyacaktı ki 2 devre Emir Can Sayar ile çift forvete dönmesi takımın galip gelmesinde önemli etken oldu Ali hocanın tek forvet taktiğini kendi sahasında biran önce bırakıp çift forvet ile maçlara çıkması gerekiyor.

Dün Pendikspor maçında protokol tribünün de 2 bakan, millet vekilleri, vali bey, büyükşehir belediye başkanı, il başkanı ve ilçe belediye başkanları ile sivil toplum kuruluş başkanlarının maça gelmeleri manevi olarak bizleri sevindirmiş olsa da protokol’ a gelen tüm kesimin maddi olarak şampiyonluk yolunda bu takıma destek olması gerekiyor, şampiyon olmak istiyorsak birlik ve beraberliğin olması şart umarım bu birlikteliğimiz sezon sonuna kadar devam eder.

Gelelim Pendikspor maçına takım olarak mutlak 3 puan için sahaya çıktık 13 dk erken golü bulmamıza rağmen 2 dk sonra gol yeme sıkıntımız devam etti teknik direktör Ali Tandoğan hoca bu sıkıntıyı biran önce çözmesi gerekiyor. Şampiyonluk yolunda ki bir takımın bu şekilde erken gol yeme sıkıntısını yaşamamamız gerekiyor. İlk yarı sonuna 3 hafta gibi kısa bir süre kaldı bu 3 maçta da istenilen puanları alırız ve 2.devreye transferler ile bu takımı tekrardan layık olduğu yere TFF 1.ligine çıkarırız.

Önümüzdeki hafta sonu Gümüşhanespor deplasmanına çıkacağız bu sezon şampiyonluğa oynayan Şanlıurfaspor üst sıralardaki takımlar ile oynadığı maçlarda Bandırmaspor takıma ile oynanan maçı sadece mağlup oldu bunun dışında Altay,Kırklareli ve Sakaryaspor ile berabere kaldık bu skorlar da yenemiyorsan yenilmemenin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor,Gümüşhanespor maçında da ilk yarı tek forvet ile maça çıkacağız 70 dk kadar gol yemediğimiz taktirde Emir Can’ı oyuna koyup çift forvet ile bu zorlu deplasmandan galip geleceğimize inanıyorum. Bizler inandık siz değerli futbolcu kardeşlerim sizlerde inanın ve galip gelin bizi mutlu edin.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49